Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Informacijska tehnologija

IT ekipa GEN-I skrbi za vse ključne informacijske sisteme podjetja, ki pokrivajo več področij – trgovanje, prodajo, podatkovno  analitiko, interne korporativne sisteme in ostale naloge. Poleg tega skrbijo za brezhibno delovanje infrastrukture in programske opreme, nadgrajujejo IT sisteme, optimizirajo in postavljajo nove rešitve.

Projekti

V GEN-I spodbujamo raziskovanje in uporabo novih tehnologij; razvijalci in arhitekti imajo pri novih projektih pogosto proste roke pri izbiri najprimernejše tehnologije. Uporabljamo več različnih programskih jezikov – .net core, Docker, Serverless, AWS in Azure, DevOps, REST API, SQL in ostale. Sledimo trendom skozi pogoste udeležbe na izobraževanjih in konferencah, znotraj podjetja pa imamo skupine za navdušence nad različnimi tehnologijami, kjer si med različnimi oddelki izmenjujemo dobre prakse.

Profili

Iščemo osebe, ki so proaktivne, z veseljem sodelujejo pri IT projektih in ki jim je programiranje v veselje. Sodelavci delujejo na 4 različnih področjih:

  • Razvijalci programske opreme z izkušnjami z objektno orientiranim programiranjem, ki se glede na specifična znanja in zanimanja usmerijo v ožje področje.
  • Vodje IT projektov, ki z izkušnjami na tem področju in odličnimi komunikacijskimi veščinami zagotovijo izvedbo projektnih nalog v zastavljeni časovnici.
  • Poslovni/procesni analitiki, ki jih odlikujejo dobro vsebinsko poznavanje področij, razmišljanje izven okvirjev, analitični pristop in usmerjenost k izboljšavam.
  • QA sodelavci, ki jih odlikujeta natančnost in vztrajnost, ter sodelavci za avtomatizirano testiranje, pri katerih je pomembno tudi dobro poznavanje programiranja.

Si ambiciozen/-a, željan/-a znanja in si se pripravljen/-a spoprijeti z raznovrstnimi IT-jevskimi izzivi?

Te opišejo besede, kot so prilagodljivost, odgovornost in učinkovitost, verjameš v »oblak« in si želiš delati v hibridnem delovnem okolju?

Potem ne odlašaj in preveri naša razpisana delovna mesta na IT področju, ki so ključna za nemoteno delovanje našega digitaliziranega omrežja.

Preveri naša prosta delovna mesta in se nam pridruži na IT področju.

Scroll