Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
O GEN-I / ZAPOSLITEV

Inovacije

Energetika je na veliki prelomni točki, zato so inovacije zdaj še bolj pomembno kot kdaj koli prej. Po eni strani zaradi zahtev po razogljičenju, po drugi strani pa v to klasično panogo na velika vrata vstopa digitalizacija in drugi igralci. Zaradi hitrih in nepredvidljivih sprememb vezanih na naše dejavnosti, organiziramo agilni pristop, kjer je razvoj usmerjen na potrebe kupca.  

V podjetju GEN-I z odločnimi in samozavestnimi koraki stopamo na pot zelene preobrazbe in digitalizacije energetike. 

 

Projekti

V podjetju GEN-I smo svojo inovativnost in hitro prilagajanje glede na spremembe na trgu in širše dokazali že v preteklosti, kar je bilo ključno za našo hitro rast in uspešnost na trgu. Tako naši projekti pobirajo zmagovalne nagrade za inovativnost na različnih tekmovanjih. Delamo vse, od razvoja aplikacij, do uporabe umetne inteligence pri napovedovanju cen električne energije. 

V ekipi skupaj načrtujemo in izvajamo agilne inovacijske projekte, ki bodo podjetju omogočali prilagajanje spremembam na trgu, pri čemer se medsebojno spodbujamo pri kreativnem razmišljanju in skupaj spodbujamo inovativno miselnost v celotni organizaciji. 

Profili

V ekipi za inovativni razvoj je pomembna predvsem inovativnost in ustvarjalnost kot tudi želja po učenju in razvoju nečesa novega. Hkrati se stremi k skupnemu napredku saj se  pri razvoju uporablja agilne pristope. Ekipa je multidisciplinarna, saj je prav to eden izmed ključev za uspeh na tem področju.

Iščemo kandidate z veliko novimi idejami, ki ste v trendu s časom, z mislimi pa že v prihodnosti. Vaše znanje je lahko iz različnih področij, saj spodbujamo inovativnosti in rešitve, ki bodo del prihodnosti. Če te ni strah novih idej, ki bi jih delil z nami in hkrati gradil/-a prihodnost, si popoln/-a kandidat/-ka za razspisana delovna mesta razvoja. 

Novi izzivi v energetiki na področju trajnosti, zelene preobrazbe in digitalizacije odpirajo veliko novih priložnosti in izzivov, ki jih zaposleni v GEN-I skupaj inovativno naslavljamo in razrešujemo. 

 

Sanjaš o vznemirljivih projektih na področju trajnostnih rešitev, najnovejših tehnologijah in prvovrstni ekipi?  

Pridruži se nam na področju razvoja/inoviranja.  

Prijavi se!  

Gradient Top
Gradient Bottom