Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Inovacije

Energetika je na veliki prelomni točki, zato so inovacije zdaj še bolj pomembne kot kadar koli prej. Po eni strani zaradi zahtev po razogljičenju, po drugi strani pa v to klasično panogo vstopajo digitalizacija in drugi igralci. Zaradi hitrih in nepredvidljivih sprememb, vezanih na naše dejavnosti, pri inoviranju v GEN-I uporabljamo agilne pristope, kjer je razvoj usmerjen na potrebe kupca.

Z odločnimi in samozavestnimi koraki stopamo na pot zelene preobrazbe in digitalizacije energetike.

gen-i-za-poslitev-inovecije

Projekti

V GEN-I smo svojo inovativnost in hitro prilagajanje glede na spremembe na trgu in širše dokazali že v preteklosti, kar je bilo ključno za našo hitro rast in uspešnost na trgu. Tako naši projekti pobirajo zmagovalne nagrade za inovativnost na različnih tekmovanjih. Delamo vse, od razvoja aplikacij do uporabe umetne inteligence pri napovedovanju cen električne energije.

Skupaj načrtujemo in izvajamo agilne inovacijske projekte, ki bodo podjetju omogočali prilagajanje spremembam na trgu, pri čemer se medsebojno spodbujamo pri kreativnem razmišljanju in inovativni miselnosti celotne organizacije.

Profili

V ekipi za inovativni razvoj so pomembni predvsem inovativnost in ustvarjalnost kot tudi želja po učenju in razvoju nečesa novega. Hkrati se stremi k skupnemu napredku, saj se pri razvoju uporablja agilne pristope. Ekipa je multidisciplinarna, saj je prav to eden izmed ključev za uspeh na tem področju.

Iščemo kandidate z veliko novimi idejami, ki ste v trendu s časom, z mislimi pa že v prihodnosti. Vaše znanje je lahko z različnih področij, saj spodbujamo inovativnosti in rešitve, ki bodo del prihodnosti. Če te ni strah novih idej, ki bi jih delil z nami in hkrati gradil/-a prihodnost, si popoln/-a kandidat/-ka za razpisana delovna mesta razvoja.

Novi izzivi v energetiki na področju trajnosti, zelene preobrazbe in digitalizacije odpirajo veliko novih priložnosti in izzivov, ki jih zaposleni v GEN-I skupaj inovativno naslavljamo in razrešujemo.

Sanjaš o vznemirljivih projektih na področju trajnostnih rešitev, najnovejših tehnologijah in prvovrstni ekipi?

Preveri naša prosta delovna mesta in se nam pridruži na področju razvoja/inoviranja.

Scroll