Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Prodaja

Prodaja v GEN-I obsega zelo široko področje različnih znanj. Med najpomembnejšimi nalogami je pridobivanje novih odjemalcev in uspešno zadrževanje obstoječih strank. Največji izziv je prilagoditi komunikacijo vsaki stranki glede na njene potrebe, vsako stranko obravnavati individualno in vse pridobljene podatke upoštevati pri pripravi ponudbe ter zaključevanju prodaje.

Del naše prodaje so tudi marketing, služba za odnose s strankami in služba za teleprodajo, ki pomembno prispevajo k zunanji podobi našega podjetja in ugledu blagovne znamke GEN-I.

gen-i-za-poslitev-prodaja

Projekti

Nabor aktivnosti zaposlenih v službi Prodaje je obsežen in zajema prodajo električne energije in zemeljskega plina gospodinjskim ter poslovnim odjemalcem, odkup električne energije od kvalificiranih proizvajalcev, zagotavljanje pogodbenih partnerjev za sistemske rešitve, prodajo sončnih elektrarn poslovnim odjemalcem, skrb za prodajne in poprodajne aktivnosti na vseh področjih. Torej spremljanje partnerjev od začetka do konca prodajne poti.

V oddelku marketinga in odnosov z javnosti načrtujemo komunikacijo z različnimi javnostmi, pripravljamo oglaševalske kampanje ter vsebine za notranje in zunanje komunikacijske kanale, upravljamo družbena omrežja in komuniciramo z mediji. Poskrbimo tudi za promocijske materiale in predstavitve predstavnikov podjetja, organiziramo dogodke in iščemo ideje za inovativne pristope do strank.

Profili

Iščemo motivirane ljudi z dobrimi komunikacijskimi veščinami in z željo po izobraževanju. V prodaji se boste naučili učinkovitega upravljanje odnosov s strankami, priučili se boste sodobnih komunikacijskih veščin, uporabo najnovejših komunikacijskih kanalov in postali strokovnjaki v digitalizaciji poslovanja in odnosov s strankami.

So ti blizu ekipno sodelovanje, deljenje znanja in medsebojno spoštovanje? Uživaš v komunikaciji s strankami in reševanju njihovih izzivov? Želiš biti del komukacijske ekipe našega podjetja, ki je danes ključna v vsakem večjem podjetju?

Pridruži se nam na področju prodaje. Prijavi se!

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll