Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Sonce

V letu 2017 smo svojo osnovno dejavnost obogatili s prodajo, dobavo in montažo sončnih elektrarn ter ostalih produktov za povečanje energetske učinkovitosti, ki jo izvajamo preko hčerinske družbe GEN-I Sonce. V letu 2021 smo presegli 3000 postavljenih mikro sončnih elektrarn, katerih številka še naprej občutno raste. Slovenski potencial streh je ogromen, zato nenehno iščemo okrepitve ekipe na tem področju.  

Ker v podjetju sonce vidimo kot prihodnost razogljičenja družbe, na delovnih mestih iščemo ljudi, ki to vizijo delijo z nami.  

gen-i-za-poslitev-sonce

Projekti

Smo največji ponudnik postavitve sončnih elektrarn za samooskrbo gospodinjstev v Sloveniji. Nadaljevati želimo gradnjo sončnih elektrarn tudi na večstanovanjskih objektih in izkoristiti zanimanje poslovnih odjemalcev za sončne elektrarne. Razvijamo koncept virtualne elektrarne – Sončne skupnosti. Z inovativnimi rešitvami želimo postopoma vstopiti na trg e-mobilnosti. Izzivov pri nas ne zmanjka, saj želimo biti vodilno podjetje pri prehodu v brezogljično družbo. Strankam svetujemo, jih usmerjamo, zato je zelo iskana vrlina dobre komunikacijske sposobnosti. Delamo tako z gospodinjskmi odjemalci, kot večjimi gospodarskimi subjekti. 

Profili

V svoje vrst vabimo sodelavce, ki bodo z nami soustvarjali proces zelene preobrazbe v naslednjih zaposlitvenih možnostih: 

  • Projektne vodje in sodelavce za podporo projektom 
  • Nabavne specialiste
  • Skladiščnike 
  • Strokovne sodelavce v tehnični službi 

Če si željan/-a izzivov in novih projektov, si želiš novih izzivov, terenskega in dinamičnega dela v ekipe Sonca, potem se prijavi in soustvarjaj prihodnost. 

Pridruži se nam na GEN-I Sonce. 

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll