Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Sonce

V letu 2017 smo svojo osnovno dejavnost obogatili s prodajo, dobavo in montažo sončnih elektrarn ter ostalih produktov za povečanje energetske učinkovitosti, ki jo izvajamo preko hčerinske družbe GEN-I Sonce. V letu 2022 smo presegli 5000 postavljenih sončni elektrarn, število pa še naprej občutno raste. Slovenski potencial streh je ogromen, zato nenehno iščemo okrepitve ekipe na tem področju.

Ker v podjetju sonce vidimo kot enega od ključnih virov za razogljičenje energetike, na delovnih mestih iščemo ljudi, ki to vizijo delijo z nami.

gen-i-za-poslitev-sonce

Projekti

Smo največji ponudnik postavitve sončnih elektrarn za samooskrbo gospodinjstev v Sloveniji. Nadaljevati želimo gradnjo sončnih elektrarn tudi na večstanovanjskih objektih in izkoristiti zanimanje poslovnih odjemalcev za sončne elektrarne. Razvijamo koncept virtualne elektrarne – Sončne skupnosti. Z inovativnimi rešitvami vstopamo tudi na trg e-mobilnosti. Izzivov pri nas ne zmanjka, saj želimo biti vodilno podjetje pri prehodu v brezogljično družbo. Strankam svetujemo in jih usmerjamo, zato so dobre komunikacijske sposobnosti zelo iskana vrlina. Delamo tako z gospodinjskimi odjemalci kot z večjimi gospodarskimi subjekti.

Profili

V svoje vrste vabimo sodelavce, ki bodo z nami soustvarjali proces zelene preobrazbe v okviru naslednjih zaposlitvenih možnosti:

  • projektni vodje in sodelavci za podporo projektom;
  • nabavni specialisti;
  • strokovni sodelavci v tehnični službi;
  • skladiščniki.

Če si željan/-a izzivov in novih projektov, te veseli terensko in dinamično delo, postani del naše ekipe in soustvarjaj zeleno prihodnost.

Preveri naša prosta delovna mestain se nam pridruži na GEN-I Sonce.

Scroll