Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
O GEN-I / ZAPOSLITEV

Uspehi

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2021

Portal Moje delo je razglasil ugledne delodajalce za leto 2021. Ponosni smo, da smo naziv že 4. leto zapored prejeli tudi v GEN-I.

>Poglejte vse

Komisija izbora Zlata nit nagradila našo usmerjenost v razvoj zaposlenih

Časopisna hiša Dnevnik je v okviru projekta Zlata nit razglasila najuglednejše in najuspešnejše slovenske zaposlovalce leta 2021. Ponosni smo, da je v kategoriji velikih podjetij naziv najboljšega zaposlovalca pripadel naši družbi.

>Poglejte vse

Finalisti HR&M projekta leta 2021

Moč GEN-I temelji na znanju, zato se skrbno posvečamo našemu največjemu bogastvu, zaposlenim. Skladno z našimi vrednotami smo se, kot smo tudi na teh straneh že pisali, hitro odzvali na nepredvidljive okoliščine, v katerih smo se znašli v obdobju epidemije koronavirusa, ki so razumljivo načele splošno počutje marsikoga.

>Poglejte vse

Zeleni onboarding – prejemnik priznanja GZS za prispevek na področju inovativnosti

Kot promotor zelene transformacije v energetiki se zavedamo, da trajnost zahteva tako nov način razmišljanja kot delovanja. Verjamemo, da se bodo naše delovne naloge čez čas zelo spreminjale in talenti prihodnosti bodo morali biti multidisciplinarni, odprtih osebnosti in značaja.

>Poglejte vse

GEN-I prvi tudi v odnosu do zaposlenih

Naša usmerjenost k pozitivnim kadrovskih praksam, ki med drugim oživljajo tudi našo vizijo zelene prihodnosti, je dobila potrditev širše javnosti. Strokovna komisija natečaja Zlata nit je prav v družbi GEN-I prepoznala najboljšega zaposlovalca v segmentu velikih podjetij.

>Poglejte vse
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll