Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

21. 04. 2023

Pri MojeDelo.com že od leta 2007 raziskujejo ugled slovenskih delodajalcev.

Na podlagi dolgoletnih raziskav, tudi v sodelovanju z Universum Global, vodilnim evropskim podjetjem na tem področju, so pri MojeDelo.com uspeli izluščiti, kateri so tisti dejavniki, ki so zaposlenim najpomembnejši in na podlagi katerih ocenjujejo delodajalce, ali so ugledni ali ne.

Od leta 2018 smo v samem vrhu in v odlični družbi najuglednejših zaposlovalcev. Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič zaporedoma najuglednejši delodajalec, v energetiki pa smo po panogah dosegli prvo mesto.

Gre za priznanje in pohvalo vsem nam, ki kot ambasadorji vsakodnevno predstavljamo naše podjetje in vrednote ter tako skupaj krepimo ugled GEN-I v javnosti. To je rezultat skupnega truda, predanosti in zavezanosti k naši viziji. Naše delo se ne konča tu. Kot Ugledni delodajalec se zavezujemo, da bomo še naprej gradili odlično delovno okolje, kjer bomo spodbujali in podpirali rast in razvoj, si prizadevali za vključenost, ter spodbujali povezovanje, sodelovanje in inovativnost.

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll