Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

20. maja praznujemo svetovni dan čebel

20. 05. 2022

Naši Zemljani so tudi urbani čebelarji

Organizacija združenih narodov je 20. maj razglasila za svetovni dan čebel. Pobuda je prišla ravno iz Slovenije.

Si vedel/a?

  • V naših vrstah imamo izkušenega čebelarja, ki skrbi tudi za GEN-I čebelice.
  • V okviru skupnosti Zemljani skrbimo za 200.000 marljivih sodelavk – čebelic.
  • V GEN-I imamo vsa znanja in opremo, zato smo se odločili, da izučimo še kakšnega nadobudnega čebelarja.

Ob številnih novih sodelavcih, ki jih srečujemo v pisarnah, smo v vrste GEN-I povabil tudi 200.000 novih marljivih krilatih sodelavk. Te so za našo prihodnost izrednega pomena, saj oprašijo kar 80 % vseh rastlin in kar 90 % sadnih dreves. S spodnjim povabilom smo krepili našo ekipo na področju biotske pestrosti okolja.

Čebele imajo v naravi pomembno vlogo, tudi za obstoj človeštva. V Sloveniji se njihovega izjemnega poslanstva ljudje dobro zavedamo, zato je čebelarstvo močno zasidrano v slovensko tradicijo. Tudi Zemljani v prihodnje načrtujemo, da bomo v sklopu naših aktivnosti organizirali tečaje čebelarstva s Čebelarsko zvezo Slovenije.

Fotografija: GEN-I čebele

Čeprav morda še vedno prevladuje prepričanje, da boste čebelarje našli predvsem na podeželju, se v zadnjem času uveljavlja tudi urbano čebelarstvo. Tudi pri Zemljanih naši sodelavci lahko doživijo čebelarske zgodbe na sodoben, urban način.

Fotografija: Janez Fink, naš sodelavec in čebelar

Kdo smo Zemljani? Smo promotorji kmetijske samooskrbe, naše poslanstvo pa je širjenje zelene zavesti med sodelavci, ozaveščanje o ekološkem prehranskem odtisu, ekološki pridelavi hrane ter sonaravnemu življenjskemu slogu. Poglej si naš predstavitveni video. S svojimi dejanji, ki temeljijo na trajnostnem pristopu, si prizadevamo izboljšati kakovost življenja zaposlenih v GEN-I in širše skupnosti. S postavitvijo čebelnjaka želimo nadaljevati našo zavezo, da bomo z različnimi »zelenimi akcijami« širili zeleno miselnost in skrbeli za naš trajnostni razvoj, ki bo družbeno odgovoren in prijazen do narave.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll