Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Družabni popoldnevi v GEN-I

27. 12. 2022

V GEN-I se sodelavci z vseh področij na različne načine povezujemo in družimo, saj verjamemo, da dobri odnosi veliko pripomorejo k poslovnim rezultatom. Popoldanska druženja so za nas pomembna, da se s sodelavci spoznamo in povežemo tudi v bolj sproščenem kontekstu ter na ta način zgradimo vrhunske time, ki med seboj odlično sodelujejo. Popoldneve si tako popestrimo tudi s pub quizom.

Pub quiz poteka kar znotraj naših prostorov, v večji odprti pisarni, kjer se zaposleni najboljše znajdemo. Razdeljeni v poljubne ekipe se pomerimo v vprašanjih iz 10 različnih kategorij – poznavanja GEN-I, geografije, zgodovine, športa, filozofije, znanosti, kulinarike in več. Ko že mislimo, da nam gre odgovarjanje super, nas presenetijo vprašanja, ki prevetrijo naše glave in dopolnijo manke v znanju.

Zdrava tekmovalnost je zagotovo spodbudila željo po radovednosti in s tem nadgrajevanju našega vsesplošnega znanja, saj vsako novo znanje enkrat pride prav tudi pri opravljanju našega dela. Navsezadnje  je dogodek namenjen spoznavanju sodelavcev in sodelavk tudi izven GEN-I projektov, mreženju med različnimi službami in oddelki ter temu, da se z veseljem vračamo na tovrstne družabne popoldneve.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll