Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

29. 09. 2023

V okviru HR&M konference, ki je letos potekala pod sloganom Izkustvo mogočega, smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij. Med vrsto najboljših nas je popeljal program Trading Challenge – trgovalni izziv, ki smo ga sprva izvedli interno, kasneje na podlagi izkušenj pa še eksterno. 

Trgovanje je eden izmed stebrov GEN-I in tako pomemben element našega delovanja, zato smo z eksternim programom širši javnosti predstavili področje trgovanja, jim približali vsakdanjik naših trgovcev, optimizirali naše selekcijske postopke in vsebinsko izboljšali kroženje na trgovanju.  

Skozi program smo živeli in krepili našo vrednoto vključenost, saj so se imeli v interni program možnost vključiti vsi sodelavci od senior strokovnjakov do mlajših kolegov, obenem pa so se zaradi pestrosti ozadij spoznali tudi tisti, ki prvotno dela ne opravljajo skupaj. S programom smo razvijali interne kadre in potenciale ter pospešili proces uvajanja na delovno mesto na področju trgovanja. 

Zavedamo se, da so največja vrednost GEN-I naši zaposleni, ki so z ogromno vloženega truda, znanja in volje uspešno pripeljali GEN-I Trading Challenge do konca. Veseli smo, da se je naš program med vsemi predstavljenimi praksami uvrstil v finale HR&M projekt leta 2023. Ta dosežek ne bi bil mogoč brez naših sodelavcev, zato bomo zanje še naprej ustvarjali nove priložnosti za razvoj. 

Iskrene čestitke vsem zmagovalcem in ostalim sodelujočim. 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več

Finalisti izbora HR ekipa leta

Uvrstitev med finaliste izbora HR ekipa leta nam predstavlja dodatno potrditev, da so naše kadrovske prakse širše prepoznane.

>Preberite več
Scroll