Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Finalisti izbora Zlata nit

17. 02. 2022

S svojim zaposlenimi ponovno spletli zlato nit.

Po letu, v katerem je bil svet postavljen pred številne nove izzive, nas zelo veseli, da se je med uspehi, ki jih v GEN-I nizamo ne glede na okoliščine in so nekateri postali že kar stalnica, zasvetila tudi Zlata nit. Tudi letos smo se v izboru najboljših zaposlovalcev uvrstili med finaliste. 

Raziskovalni projekt Zlata nit prepoznava in promovira najboljše zaposlovalce na podlagi enostavnega, preverjenega in verodostojnega merjenja kakovosti odnosa med organizacijo in zaposlenimi. Del tega je tudi vprašalnik za zaposlene, v katerem imajo ti priložnost za opis odnosa, ki ga imajo z delodajalcem.  

Odzivi naših zaposlenih in ocena strokovne komisije so nas uvrstili med 7 najuglednejših slovenskih zaposlovalcev med velikimi podjetji. Družbo med najboljšimi nam delajo podjetja Automatic servis, Danfoss Trata, Kostak, Pomgrad, Telemach in Varis Lendava.  

Zaposleni so zlata nit naše zgodbe o uspehu. Vsak posameznik jo piše vsak s svojimi vrlinami, skupno p dopolnjujemo z vrednotami spoštovanja, odgovornosti, predanosti, vključenosti in prilagodljivosti. 

 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll