Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I dialog spodbuja ciljno usmerjenost ter komunikacijo

03. 12. 2020

V katerem koli oddelku ali skupini so inovacije del našega vsakdana. Ena izmed teh inovacij, ki smo jo zasnovali v kadrovski službi, je proces GEN-I dialog, ki sloni na podlagi uveljavljenega procesa OKR (objectives and key results), ocenjevanja osebne uspešnosti ter razvojnega razgovora. Namenjen je poenostavitvi in digitalizaciji procesa letnega razgovora, ki smo ga preobrazili v stalni dialog med vodjo in zaposlenim.  

Pri snovanju orodja smo zasledovali cilj »tailor-made« rešitve, prilagojene našim potrebam. Izhajali smo iz že obstoječega procesa spremljanja ciljev in ključnih rezultatov, ki smo ga nadgradili s funkcionalnostmi, ki podpirajo naše želje in zahteve. Rezultat je aplikacija, ki predstavlja agilno platformo za hitro prilagajanje spremembam ter omogoča postavljanje in spremljanje prioritet. Preko GEN-I dialoga omogočamo učinkovitejše zasledovanje ciljev, sočasno pa spremljamo tudi zadovoljstvo in počutje zaposlenih ob opravljanju delovnih nalog.  

 

Kako deluje?  

Vodja strateške usmeritve poda v obliki kvartalnih ciljev (objectives) svojega tima, zaposleni pa si sami postavimo ključne rezultate oziroma pot, kako bomo do teh ciljev prispeli. Dialog, ki temelji na tedenskih pogovorih med vodjo in zaposlenim, t. i. weekly check-ini (WCI), poteka cel kvartal. 

V aplikaciji, ki jo je s pomočjo internega znanja v celoti razvila naša multidisciplinarna projektna ekipa, zaposleni s pomočjo emotikonov izražamo svoje zadovoljstvo in počutje pri delu, vodje pa nas z vedenjem o njem lažje usmerjajo in spodbujajo k zastavljenim ciljem ter se z nami pogovarjajo o izzivih. 

Ob zaključku kvartala zaposleni samo-reflektira dosego zadanih ciljev. Na podlagi samorefleksije skupaj z vodjo zastavita iztočnice za usklajeno in ciljno usmerjeno delovanje v naslednjem kvartalu. S pomočjo Pohvalnic se lahko na poseben način zahvalimo sodelavcem, ki nam pomagajo pri doseganju ključnih rezultatov in ciljev. S tem prepoznamo in pohvalimo njihovo odličnost pri delu.  

 

Kaj smo s projektom dosegli?  

S projektom GEN-I dialog smo preobrazili proces ciljnega vodenja in upravljanja uspešnosti. Iz (pol)letnega postavljanja in pregleda ciljev smo prešli na kvartalno usklajevanje OKR-jev ter tedenski dialog z vodjo, usmerjen v zadovoljstvo in počutje pri opravljanju delovnih nalog. To daje vodjem iztočnice za boljše upravljanje timov in usmerjanje zaposlenih k delovnim nalogam, v katerih bodo bolj uspešni in zadovoljni.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll