Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Joga za odličen začetek dneva

02. 02. 2022

Člani našega Športnega društva se dvakrat tedensko prebujajo z vadbo, ki jih napolni z energijo za delovni dan

V Športnem društvu GEN-I imamo med skoraj dvajsetimi sekcijami tudi sekcijo Joga in pilates, v okviru katere lahko zaposleni obiskujejo vadbe dveh ljubljanskih studiev, Peti element in Nataraja, kjer lahko izbirajo med ashtanga ali vinyasa joga, za tiste z željo po raziskovanju manj znanega pa so tu še čakra flow joga, forest inspired joga in celo joga za mamice in dojenčke.  

Dvakrat tedensko se naši zaposleni prebujajo z odlično certificirano učiteljico joge Kim Majoranc, ki ob torkih poskrbi za razmigavanje v lažjem tempu, ob sredah pa so na sporedu malo bolj zahtevne vaje. Vadba predstavlja kombinacijo joge, pilatesa in telovadbe, ki je namenjena zmanjševanju stresa, boljši drži, krepitvi notranjih mišic in boljšemu splošnem telesnem počutju.  

Vadbe joge tudi snemamo, posnetki pa so tistim, ki jim jutranji termin ne ustreza ali želijo vadbo ponoviti večkrat, na voljo tudi kasneje.  

»Na vadbo joge sem se, iskreno povedano, vključila bolj zaradi omejenih možnosti vadb v takratnih razmerah splošnega lockdown-a ter z dobršno mero skepticizma in siceršnjih dvomov v to, ali si joga resnično zasluži status pravega športa ali ne. Že po prvem srečanju so se moji dvomi razblinili, pozitivna energija vaditeljice Kim je nalezljiva, »musklfiber« po vadbi pa dokaz, da zadeva le ni tako enostavna, kot sem si predstavljala. Joga ima zdaj stalno mesto v mojem tedenskem koledarju aktivnosti.« - Minka  

»Izjemno sem vesela, da nam Športno društvo GEN-I omogoča tudi jogo, ki sem si jo vedno želela poskusiti, in ugotovila sem, da je to vadba zame. Joga pred službo je več kot odličen začetek dneva, saj zelo dobro vpliva na mojo koncentracijo pa tudi na moj hrbet, ki mi občasno povzroča nekaj težav. Ko ne utegnem ob predvidenem terminu, vadbo »oddelam«, ko imam čas. Super je tudi za popestritev dela od doma, ko hitro lahko pozabimo na vadbo.« - Špela  

»Joga mi vsekakor pomaga pri gibljivosti. Odkar izvajam jogo, opažam tudi izboljšave rezultatov in tehnike pri treningu plavanja.« - Matej  

»Vsakega treninga reformeja se zares veselim! Reformer pilates omogoča fokus na posamezne dele telesa in hkrati skrbi, da se prebudi prav vsaka mišica, tudi tista, za katero nisi vedel da obstaja.« - Žana 

Sekciji joge in pilatesa se lahko, tako kot vsem ostalim, pridruži katerikoli naš zaposleni, ki je član Športnega društva GEN-I in kaže zanimanje za vadbe na blazinah (jogo in pilates) oz. na vzmeteh (reformer, gyrotonic). Vse naše aktivnosti so za člane društva brezplačne oz. vključene v simbolično letno članarino, aktivni člani pa pred pričetkom vadb prejmejo še lepo in uporabno darilo – podlogo za jogo.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll