Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Kako izgleda naš »Out-of-office«

15. 08. 2022

Za nami je leto polno izzivov, uspehov in uresničevanja skupnih ciljev. Dopust prinaša čas za zaslužen oddih. V GEN-I našim zaposlenim poudarjamo, naj si med dopustom odpočijejo in odmislijo službene obveznosti. Tudi sicer se trudimo postavljati meje glede dosegljivosti zunaj delovnega časa, ko pa gre za letni dopust, smo pri tem še toliko bolj pazljivi.

out-of-office-gen-i

Zaposlene spodbujamo, da si vsaj poleti vzamejo daljši oddih od dela, krajše oddihe pa smo kot mostove med prazniki in vikendi uvedli kot kolektivni dopust. Želimo, da si dopust pričarajo po svoje, ga lepo preživijo ter se v službo vrnejo spočiti in pomirjeni.

V času njihove odsotnosti imamo urejena nadomeščanja, saj sodelavci prevzamejo del nalog. Že pred dopustom torej poskrbimo, da se stvari v teku nadaljujejo, oziroma splaniramo aktivnosti na način, da dopusti ne vplivajo na postavljene časovnice.

Za poslovodstvo veljajo načeloma enaka pravila kot za zaposlene. Imajo pa člani vodstva, podobno kot direktorji področij, v pogodbi o zaposlitvi določila, po katerih se v primeru izrednih situacij vključujejo v delovni proces tudi v času dopusta.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll