Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Piknik in športne igre GEN-I

17. 06. 2022

V GEN-I verjamemo, da lahko ravno s skrbjo za svoje zdravje in s tem, da ostajamo »fit«, uspešno uresničujemo svoje poslanstvo. Zato za zaposlene organiziramo različne aktivnosti in dogodke, ki prispevajo k dobremu počutju, dobrim medsebojnim odnosom in povezovanju.

Tako smo se tudi letos, po dveh letih, srečali na našem tradicionalnem zabavno-rekreacijskem spomladanskem GEN-I pikniku. Zabava, športne igre in dobra hrana so popestrili naše prvo skupno pokoronsko druženje, ki smo ga vsi že zelo pogrešali in ga nestrpno pričakovali.

V športnem delu piknika so se sodelavci pomerili v nogometnem turnirju, strastno odigrali odbojkarske ekipne tekme in se merili v teniških dvojicah. Tako udeleženci tekmovanj kot navijači, ki so ob igriščih skrbeli za pravo tekmovalno vzdušje, so dokazali, da nam energije res nikoli ne zmanjka.

Organizacija druženj, kjer imajo naši zaposleni priložnost, da se v sproščenem okolju srečajo s sodelavci, je v kolektivu, ki šteje več kot 500 sodelavcev, izjemnega pomena. Ker smo po izkušnji s pandemijo oblikovali hibridni način dela, je bil piknik tudi zelo dobrodošel za klepet v živo s sodelavci, s katerimi več časa kot prej preživimo na daljavo. Letošnji je bil poseben tudi za naših skoraj 100 novih sodelavcev, ki smo jih zaposlili od začetka leta 2022.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Scroll