Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2021

04. 10. 2022

Portal Moje delo je razglasil ugledne delodajalce za leto 2021. Ponosni smo, da smo naziv že 4. leto zapored prejeli tudi v GEN-I. Prejeli smo 3 prestižna priznanja, posebej ponosni pa smo na izjemno uvrstitev v kategoriji IT, kjer smo zasedli prvo mesto.

ugledni-delodajalec-2021

V Moje Delo so zapisali: »Kot vselej se je tudi tokrat izkazalo, da za ugledne delodajalce spremenjene razmere pomenijo novo priložnost. Tako danes stoji pred nami elita slovenskih podjetij, ki so v letih poslovanja zgradila tako stabilen poslovni načrt, tako pomemben ugled, ki jih ni omajal niti v zadnjih letih preizkušenj. Še več, nagradil jih je z dobrim poslovanjem in priznanjem ugledni delodajalec.«

V GEN-I se dnevno trudimo za dobrobit zaposlenih, ker se zavedamo, da so gonilo našega podjetja ravno motivirani in zadovoljni posamezniki. Z dobro energijo znotraj podjetja lahko ugled širimo tudi navzven.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Scroll