Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2021

04. 10. 2022

Portal Moje delo je razglasil ugledne delodajalce za leto 2021. Ponosni smo, da smo naziv že 4. leto zapored prejeli tudi v GEN-I. Prejeli smo 3 prestižna priznanja, posebej ponosni pa smo na izjemno uvrstitev v kategoriji IT, kjer smo zasedli prvo mesto.

ugledni-delodajalec-2021

V Moje Delo so zapisali: »Kot vselej se je tudi tokrat izkazalo, da za ugledne delodajalce spremenjene razmere pomenijo novo priložnost. Tako danes stoji pred nami elita slovenskih podjetij, ki so v letih poslovanja zgradila tako stabilen poslovni načrt, tako pomemben ugled, ki jih ni omajal niti v zadnjih letih preizkušenj. Še več, nagradil jih je z dobrim poslovanjem in priznanjem ugledni delodajalec.«

V GEN-I se dnevno trudimo za dobrobit zaposlenih, ker se zavedamo, da so gonilo našega podjetja ravno motivirani in zadovoljni posamezniki. Z dobro energijo znotraj podjetja lahko ugled širimo tudi navzven.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll