Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Preporod planinske sekcije Športnega Društva GEN-I

08. 04. 2022

Športno Društvo GEN-I ponuja raznoliko paleto športov in vadb, od ekipnih, do individualnih.

Med pestrim izborom aktivnosti pa je v letu 2021 preporod doživela planinska/pohodniška sekcija. V letu 2021 so organizirali tri skupinske pohode. Prvi GEN-I pohod je potekal v Kamniško-Savinjskih Alpah. Za drugi pohod je bil planiran Veliki vrh na grebenu košute, a je nekaj dni pred odhodom zagodel sneg, tako da so obiskali planino Kofe, planino Šijo in planino Pungrat. Tretji pohod pa jih je prvič vodil čez mejo na hrvaški Kvarner. Cilj pohoda je bila Učka. Oziroma najvišji vrh Vojak.

Udeleženci se med sabo družijo, povezujejo, hkrati pa v športnem duhu odkrivajo lepote Slovenije in širše.

Jurij: "Fino je, ker v preostalih družabnih krogih nimam veliko hribolazcev in potem nimam družbe za v hribe. GEN-I pa je dovolj velik, da se nas najde kar nekaj takih, ki imamo radi hribe."

Žan: "S pohodniško sekcijo smo zadeli v polno, saj ta omogoča odlično priložnost za druženje in aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Vrhunska organizacija pa doda piko na i."

Majda: "Naša Slovenija je čudovita dežela, polna naravnih lepot, ki kar kličejo po raziskovanju. Eden od meni zelo ljubih načinov odkrivanja njenih odmaknjenih kotičkov je planinarjenje, zato sem bila zelo vesela, ko je bila v okviru Športnega društva GEN-I vzpostavljena planinska sekcija. V okviru našega planinskega izziva je bilo v skupini kljub temu, da smo prvič skupaj premagovali nadmorsko višino, čutiti odlično energijo kot rdečo nit celotnega druženja. Na vrhu Kalškega grebena smo ponosno oblekli GEN-I majčke z zgovornim napisom 'Nam energije nikoli ne zmanjka', široko razprli GEN-I-jev transparent ter se nastavili fotografom. Sodelavci, ki so prvič stopili na dvatisočaka, so bili simbolično deležni planinskega krsta. Ostali planinci pa so občudovali našo povezanost in dobro voljo."

Pomlad je tu, temperature se višanjo, kmalu bo na vrata potrkalo poletje, ko je tudi čas za planinarjenje najlepši. In v GEN-I planinsko/pohodniški sekciji že brusijo pete in delajo načrte za sezono 2022.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll