Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Priznanje GZS za Zeleni onboarding

29. 06. 2021

Kot promotor zelene transformacije v energetiki se zavedamo, da trajnost zahteva tako nov način razmišljanja kot delovanja. Verjamemo, da se bodo naše delovne naloge čez čas zelo spreminjale in talenti prihodnosti bodo morali biti multidisciplinarni, odprtih osebnosti in značaja. Izjemne poslovne dosežke lahko dosežemo le z jasnim poslanstvom, s katerim so poistoveteni tudi zaposleni. Smo podjetje, kjer nista dovolj samo delo in osebnostna rast, pomemben je učinek, ki ga pustiš v širši družbi, ne samo v ožjem poslovnem okolju.

Ravno zato smo oktobra 2019 začeli z novim programom, imenovanim Zeleni onboarding (ZEON) - novo zaposlenim različnih izobrazbenih profilov z njim predstavimo našo vizijo zelene prihodnosti in jasno poslanstvom. Vse ekipe delajo na zanimivih trajnostnih, inovativnih nalogah z različnih delovnih področij.  

Namen projekta je sprememba odnosa zaposlenih do dela, multidisciplinarno povezovanje, pozitivno spodbujanje razmišljanja izven okvirjev lastnega delovnega področja, večja vključenost in medsebojno povezovanje med posamezniki, spodbujanje zelene miselnosti in trajnostnega razvoja ter pridobivanje novih znanj in izkušenj. Na ta način spodbujamo interdisciplinarnost ter naklonjenost do sprememb, ki so v svetu stalnica. V to smer razvijamo in usmerjamo tudi naše zaposlene. Verjamemo, da s sinergijami in zanosom zaposlenih pridemo do vrhunskih rezultatov in ne nazadnje do skupne misije.  

Med projekti, ki so jih razvijali ali izpopolnjevali naši zaposleni v okviru ZEON-a, so digitalna platforma za prehransko samooskrbo, optimizacija polnjenja naših e-vozil, aplikacija za sončne elektrarne. Izdelali so aplikacijo za izračun ogljičnega odtisa zaposlenih, ozelenili nekaj pisarn in se ob tem neizmerno zabavali ter se med seboj povezali. Svoje izkušnje z ZEON-om so delili z nami v obliki »testimonialov«.  

Inovacijo na področju uvajanja novih sodelavcev in vpeljave trajnostne komponente v delovni proces so prepoznali tudi na Gospodarski zbornici Posavje, kjer smo za projekt Zelenega onboarding-a prejeli priznanje za prispevek na področju inovativnosti.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll