Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Projekt SUPERNAPOVEDOVANJE

12. 12. 2022

V GEN-I se naši analitiki vsakodnevno srečujejo z napovedovanjem in kot podjetje dajemo velik pomen analizi podatkov, stanj in razmer, zato smo s projektom Superforecasting želeli to miselnost razširiti na vse zaposlene. Dejstvo je, da prav vsi vsak dan napovedujemo, pri našem projektu supernapovedovanja ali Superforecastinga pa to počnemo na sistematičen način in spremljamo, kako uspešni smo pri tem. Raziskovalci, ki so se ukvarjali s Superforecastingom, so pokazali, da se veščin napovedovanja lahko priučimo in jih z vajo tudi izboljšamo.

V okviru projekta smo že napovedovali izide različnih dogodkov od kolesarskih dirk do zalog plina iz Rusije (slika spodaj).

superforcasting-vsakdanjik-02-02

Slika 1: Primer generalnega vprašanja in vprašanja, vezanega na bodoče poslovne odločitve.

projekt-supernapovedovanje

Slika 2: Pogled portala Superforcasting.

V projekt Superforecasting so povabljeni vsi naši zaposleni. Trenutno je aktivnih več kot 200, ki spremljajo aktualna dogajanja najrazličnejših tematik v službi, doma in po svetu ter jih zanima napovedovanje. Sodelavke in sodelavci na GEN-I s sodelovanjem pri supernapovedovanju razvijajo drugačen način razmišljanja, bolj objektiven pogled na različne dogodke in kako svoje mnenje pretvoriti v napoved.

Projekt Superforecasting (SF) je priložnost, da se prav vsak od nas preizkusi v napovedovanju zanimivih dogodkov. S sistematičnim spremljanjem uspešnosti in razvijanjem veščin za napovedovanje lahko vsakdo izboljša svojo natančnost. GEN-I pa s projektom razvija novo orodje za sprejemanje pomembnih poslovnih odločitev.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll