Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Spoznaj nas: Katarina Mekiš, vodja oddelka za spremljanje kakovosti

30. 06. 2022

V sekciji Spoznaj nas vam predstavljamo naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

V GEN-I mineva že 9. leto od tvojega prihoda. Kako je izgledala tvoja karierna pot tukaj?

Pričela sem kot študentka v klicnem centru, kjer sem dodobra spoznala delo s strankami: od sprejema telefonskih klicev, pisne komunikacije, pa vse do reševanja pritožb strank in njihovih reklamacij. Še posebej slednje mi je nudilo dobro podlago za nadaljnjo karierno pot, saj se komunikacijske veščine najintenzivneje pilijo ravno takrat, ko pride do kakšnega nesporazuma ali stvari ne gredo čisto tako, kot bi si želeli.

Sčasoma sem prevzela vodenje izmene v klicnem centru, kar mi je ob velikosti našega kontaktnega centra in številu odjemalcev GEN-I, predstavljalo svojevrsten izziv. Od leta 2018 dalje pa sem vodja oddelka za spremljanje kakovosti.

Nam lahko na kratko opišeš, s čim se ukvarjate v oddelku za spremljanje kakovosti?

Naša osnovna naloga je zagotavljanje visoke stopnje kakovosti komunikacije in ustreznosti informacij, ki jih podajamo našim odjemalcem, ne glede na kanal po katerem nas kontaktirajo. V oddelku tako skrbimo za spremljanje in implementacijo izboljšav na področju zadovoljstva strank, ustrezno vsebinsko usposobljenost svetovalcev v kontaktnem centru in razvoj njihovih komunikacijskih veščin.

Pri tem zasledujemo cilj, da odjemalcem ob vsakem kontaktu nudimo odlično izkušnjo, ki temelji na korektnih informacijah, prijaznem odnosu in medsebojnem zaupanju. To prepoznajo tudi oni, saj so GEN-I že 8. leto zapored izbrali kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med ponudniki električne energije, za kar smo prejeli nagrado Trusted Brand.

Kaj ti je pri tvojem delu najbolj všeč?

Predvsem razgibanost delovnih zadolžitev in užitek v pripravi najrazličnejših usposabljanj. Delo na GEN-I namreč prinaša vsakodnevne novosti in hitre spremembe v ponudbi ter storitvah za stranke, zato moj delavnik nikoli ni monoton. Prav tako je delo precej kreativno, saj priložnosti za izboljšave nikoli ne zmanjka.

Kaj so po tvojem mnenju prednosti dela na GEN-I?

Izpostavila bi usmerjenost k razvoju zaposlenih, prepoznavanje vrlin vsakega posameznika in družbeno odgovornost. GEN-I je namreč veliko in izjemno uspešno podjetje, ki pa se zaveda, da smo zaposleni ključ za doseganje odličnih rezultatov. Zato se veliko vlaga v naš razvoj, na voljo imamo številne karierne priložnosti, obenem pa lahko soustvarjamo vizijo zelene prihodnosti in delujemo družbeno odgovorno ter solidarno.

Kako bi v nekaj povedih opisala svoje sodelavce?

Bom poskusila kar v enem stavku, da ne bo preveč superlativov  Mlada in neverjetno zavzeta ekipa, ki je polna GENI-alnih idej, pripadnosti in timskega duha.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Scroll