Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Spoznaj nas: Lev Prislan, Vodja službe poslovne analitike

15. 06. 2020

V sekciji Spoznaj nas vam predstavljamo naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Kako opišeš svoje delo nekomu, ki ne prihaja iz stroke?

Moje delo obsega koordinacijo aktivnosti velike ekipe zelo usposobljenih analitikov, ki delajo na področju napredne analitike (sem pašejo besede kot so strojno učenje, umetna inteligenca) in na področju upravljanja s podatki (skrb za dostopnost in kakovost podatkov). Bolj enostavno povedano: internim naročnikom pomagamo z analizami trga, strank in transakcij ter skrbimo, da so v podatkovnem skladišču in korporativnih poročilih podatki pravi.

S katerimi oddelki znotraj podjetja največ sodelujete in kako?

BI služba sodeluje z vsemi poslovnimi področji. Največ delamo na področju trgovanja in maloprodaje, pa tudi za GEN-I Sonce in druge storitve ter za prodajo ključnim odjemalcem. Poleg tega veliko sodelujemo z ostalimi analitskimi oddelki in službo IT.

Najbolj zanimiv projekt v zadnjem času?

V zadnjem času je bila najbolj zanimiva analiza prodaje GEN-I Sonce, kjer smo delali poglobljene analize naših strank. S tem bomo lahko optimizirali naš prodajni proces in še izboljšali našo storitev.

Katere kompetence meniš, da so ključne za sodelavca iz tvoje službe, in zakaj?

Če bi zapisal najpomembnejše 4, bi navedel: razumevanje potreb naročnika, komunikacijske spretnosti, kritično razmišljanje in prevzemanje pobude. Mislim, da so te kompetence najbolj pomembne za uspešno rešitev vsakega poslovnega vprašanja.

Kaj je trenutno tvoj največji izziv?

Trenutno sta to gotovo skrb za kvalitetno opravljanje nalog od doma in krmarjenje med številnimi izrednimi nalogami zaradi hitrih sprememb poslovnega okolja.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll