Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Spoznaj nas: Matej Malenšek, sodelavec za razvoj energetskih storitev

29. 01. 2021

Kako izgleda tvoj vsakdanjik na GEN-I? 

V času dela od doma se s sodelavci zjutraj dobimo na virtualni kavi, da se sproščeno pogovorimo in predebatiramo o izzivih, ki nas čakajo v tekočem dnevu.  

Trenutno sem osredotočen na vodenje razvojno-demonstracijskega projekta, na katerem poleg Gen-I (vodilni partner), sodeluje še sedem partnerskih podjetij iz Slovenije. Glavni cilj projekta je omogočanje polnjenja večjega števila električnih vozil brez preobremenjevanja obstoječega elektro-energetskega omrežja. V ta namen bomo na demonstracijski lokaciji postavili polnilno infrastrukturo, sončno elektrarno, vzpostavili napreden sistem za registracijo uporabnikov, ter zajem in procesiranje podatkov. Ob prehodu projekta iz razvojne v pilotno fazo največ časa namenim koordinaciji, nadzoru izvedbe del, dogovorom s partnerji in zunanjimi izvajalci, pripravi dokumentacije in časovnih načrtov.

Foto: Erazem Gliha

Pri katerih nalogah najbolj uživaš?  

Najbolj so mi všeč naloge, pri katerih je rešitev sprva zapletena in je potrebno ubrati nek nov pristop. Takrat do izraza pridejo iznajdljivost posameznika ter znanje in izkušnje ekipe. Tudi zadovoljstvo ob uspešnem zaključku naloge je bistveno večje.  

Si tudi aktiven član Športnega društva GEN-I, ki sodelavce v GEN-I povezuje v bolj neformalnem kontekstu. Katerih aktivnosti v okviru ŠD GEN-I se udeležuješ?

Športno društvo nam omogoča širok izbor aktivnosti, predsednik društva, Robert Vilhar, pa nas vedno vzpodbuja in z vodji sekcij poskrbi za odlično organizacijo dogodkov. V sproščenem vzdušju lahko bolje spoznaš sodelavce, s čimer krepimo timski duh v podjetju. V okviru društva se udeležujem vadb v fitnesu, skakanja v trampolin parku, smučanja (oz. deskanja na snegu) in kolesarjenja. Udeležil sem se prvega GEN-I kolesarskega maratona iz Ljubljane v Novo Gorico, kar je bila super izkušnja.  

Foto: Erazem Gliha

Letos smo se v GEN-I prvič odločili kipce za GENIALCE leta izdelati interno in tako vnovčiti talente, ki jih imajo naši zaposleni. Za letošnjim dizajnom stojiš ti. Naši kipci so bili tako letos izdelani iz starih rolk (skateboard-ov), ročno narejeni in trajnostni. Nam lahko poveš več o tem projektu?  

Že od otroštva se v prostem času ukvarjam z rolkanjem in obdelavo lesa. Pred nekaj leti sem oba hobija združil, saj sem spoznal, da so odslužene skate deske odličen material. Deske so sestavljene iz plasti, v večini primerov pa je katera izmed plasti obarvana. Tako lahko sestavljam naključne barvne vzorce, zaradi česar je končni izdelek še toliko bolj unikaten. Preden se lotim izdelovanja, si moram pripraviti osnovni material, zato veliko časa namenim čiščenju, brušenju, žaganju desk na manjše kose in lepljenju teh kosov. Z laserjem sem vgraviral logotipe genialcev in imena zmagovalcev. Do končnega izdelka je bilo vloženih še nekaj ur ročnega dela, da so vsi koti in krivine lično narejeni.

Poglej si video Matejevega ustvarjanja:

Video: Erazem Gliha

 

Na prvi pogled izgledajo vsi kipci enaki, vendar se vsi razlikujejo v strukturi barvnega vzorca. Na ta način sem želel prikazati enotnost, da so vsi GENIALCI del iste organizacije, in različnost, da vsak izmed njih na svojevrsten način prispeva k uspešnosti delovanja podjetja GEN-I.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll