Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Spoznaj nas: Špela Krašovec, Sodelavka na področju trajnostnega razvoja in elektromobilnosti

02. 10. 2020

Kaj te je pritegnilo pri GEN-I-ju, ko si iskala svojo prvo zaposlitev?  

Najprej me je pritegnilo dejstvo, da je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju energetike, ki strateško vlaga v razvoj in implementacijo trajnostnih rešitev za učinkovitejšo rabo obnovljivih virov energije s povezovanjem tehnologij in inovacij na trgu. Poleg samega področja delovanja so me pritegnile še dinamika, mentaliteta in širina podjetja, ki ustvarja prostor za rast in napredek tako na kariernem kot osebnem nivoju. 

Opiši svoj tipičen vsakdanjik.

Edina stalnica, ki je del mojega tipičnega vsakdanjika, je jutranja skodelica kave. Vsak dan je namreč drugačen, kar je posledica projektnega dela, vezanega na infrastrukturni razvoj, ki zahteva široko delovanje, sodelovanje z zaposlenimi in zunanjimi partnerji z različnih področij ter hitro reakcijo v primeru, ko pride do izzivov. Gre za specifičen način dela, ki mi izredno ustreza in me dodatno motivira. Med drugim aktivno sodelujem pri projektu izgradnje nove poslovne stavbe GEN-I, »Razvojnega centra energetske prihodnosti«. Do sedaj sem imela priložnost sodelovati pri izvedbi natečajnega postopka, pripravi izhodišč za projektiranje, usklajevanju načrtov in postopkov, vezanih na spremembo zazidalnega načrta. Moja glavna naloga pa je podpora vodji projekta pri krovnem spremljanju poteka projekta, časovnice, stroškov, usklajevanj z internimi službami, ob tem pa še skrb za tekoče ter dosledno izvajanje aktivnosti.  

Kako v GEN-I poteka sodelovanje oz. povezovanje z drugimi timi?

Na račun raznovrstnih področij delovanja GEN-I se tudi dinamika sodelovanja z različnimi timi in sodelavci med seboj razlikuje. Osebno sem mnenja, da je za optimizirano pot do rezultatov ključno razumevanje sogovornika in prilagajanje načina komunikacije na način, da lahko vsi sodelujoči čim več doprinesejo k projektu. 

Kaj je trenutno tvoj največji izziv?  

Trenutno mi največji izziv predstavlja organizacija in razporejanje delovnih nalog, vezanih na projekte, ki tečejo vzporedno in so v določenih točkah nepredvidljivi. Pri tem izzivu mi pomagajo jasno določeni cilji in ključni rezultati, ki so del novo zastavljenega procesa GEN-I dialoga, naše nove in posodobljene različice letnega razgovora.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll