Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

V izboru Zlata nit nagrajena naša usmerjenost v razvoj zaposlenih

25. 03. 2022

Časopisna hiša Dnevnik je v okviru projekta Zlata nit razglasila najuglednejše in najuspešnejše slovenske zaposlovalce leta 2021. Ponosni smo, da je v kategoriji velikih podjetij naziv najboljšega zaposlovalca pripadel naši družbi.

V GEN-I za razvoj zaposlenih skrbimo z osredotočanjem na prepoznavanje dobrega. V ospredje postavljamo vrline sodelavcev in spodbujamo njihova najbolj naravna ravnanja, občutenja in mišljenje.

Verjamemo, da so talenti prihodnosti izrazito značajsko in osebnostno odprti, željni medsebojnega sodelovanja in povezovanja znotraj številnih projektov ter področji ter sposobni hitrega prilagajanja dinamičnim razmeram organizacijskih struktur. Pri nas je poleg dela in osebnostne rasti pomemben učinek, ki ga pustiš na širši družbi.

 »Z načrtnim delom so uspeli razviti homogeno in pozitivno organizacijsko kulturo. Ta je v sozvočju s poslanstvom, usmerjenim v razogljičenje energetike in vpeljavo zelenih tehnologij. Podjetje odlikujejo k človeku usmerjena organizacijska kultura, trajnostno zastavljena uspešnost in odpornost na krize,« je med drugim v svoji obrazložitvi izbora zapisala komisija projekta Zlata nit.

Med rezultati vprašalnika, ki so ga v okviru natečaja izpolnjevali naši zaposleni, smo prav posebej ponosni na kazalnik priporočenosti podjetja s strani zaposlenih (t .i. Employee Net Promoter Score), s katerim močno presegamo povprečje vseh podjetij, še bolj pa odstopamo med velikimi. Velika večina naših zaposlenih vidi GEN-I kot podjetje, v katerem priporočajo zaposlitev (na lestvici od 1 do 10 jih je več kot 67 % izbralo oceno 9 ali 10).

V natečaju za izbor najboljšega zaposlovalca je sodelovalo 60 podjetij. Med velikimi podjetji so bili v finalnem izboru poleg naše družbe še podjetja Automatic servis, Danfoss Trata, Kostak, Pomgrad, Telemach in Varis Lendava.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll