Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

V izboru Zlata nit ponovno med finalisti

03. 04. 2023

V okviru raziskovalnega projekta Zlata nit je medijska družba Dnevnik letos že šestnajstič podelila priznanja podjetjem, ki se najbolj zavedajo pomena kakovostnih odnosov med zaposlenimi za doseganje poslovne odličnosti. Ponosni smo, da smo se v zadnjih letih vedno uvrščali med najboljše in tudi letošnji izbor ni bil nobena izjema.

V GEN-I se zavedamo, da so za doseganje ambicioznih poslovnih načrtov ključna prav vlaganja v kadre. Na nas je, da odklenemo neizmerni človeški kapital svojih zaposlenih in ga na pravi način usmerimo v uresničevanje skupnega poslanstva. Prav okoljski odtis in družbena odgovornost sta vse bolj pomembna tudi za zaposlene, zato ju v GEN-I udejanjamo tako navznoter kot navzven. Delo in osebnostna rast zaposlenih sta pri nas osnova, na kateri gradimo širše učinke. Naše vrednote, spoštovanje, vključenost, predanost, odgovornost in prilagodljivost, nas povezujejo v organizacijsko kulturo, v kateri spodbujamo sodelovanje, multidisciplinarno povezovanje, inovativne pristope in prepoznavanje potencialov. Vsakega od nas odlikuje svoja kombinacija vrlin, skupaj pa smo sposobni iz dneva v dan ustvarjati pravo energijo. Še naprej bomo ostali zavezani pozitivnim kadrovskim praksam, za katere verjamemo, da oživljajo našo vizijo zelene prihodnosti.

Letošnjemu zmagovalcu Zlate niti med velikimi podjetji, Adria domu, čestitamo za zmago, nam vsem pa za večletno vztrajanje v družbi najboljših.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll