Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

25. 10. 2023

V letu 2022 smo začeli s kampanjo Skupaj do nižje porabe energije, s katero smo svojim odjemalcem komunicirali nasvete za varčevanje, razvili nove funkcionalnosti na portalu Moj GEN-I in jih pričeli spodbujati k varčevanju z dodatnim popustom.

Že z majhnimi prilagoditvami v našem vsakdanjem življenju lahko prispevamo k zmanjšanju porabe energije, zato aktivno iščemo možnosti za varčevanje. Pomembno nam je, da ne ostanemo le pri ozaveščanju in spodbujanju, ampak tudi sami izvajamo aktivnosti, ki prispevajo k zmanjšanju porabe energije, torej, da vodimo z zgledom.

S tem namenom smo ustvarili skupnost »Z manj do več«, znotraj katere delimo nasvete, ki vodijo do varčnega vedenja ter preko internih kanalov spodbujamo k različnim zelenim praksam. Sodelavci se vanjo vključujejo prostovoljno, trenutno jih šteje že več kot 170. Na mesečni ravni organiziramo manjše zanimive izzive preko katerih lahko vsak zaposleni prispeva svoj delež k boljši prihodnosti, kot na primer preko genialnih potez, zelene malice, GEN-I tržnice in še mnogih drugih. Na letni ravni pa smo si letos zadali cilj doseči nižjo porabo energije v naših poslovnih stavbah v primerjavi s prejšnjim letom.

Vsi zaposleni imajo možnost aktivnega sodelovanja, na ta način smo prejeli že mnogo idej za izvedbo izzivov, druženj ali debat znotraj skupnosti. Poleg izzivov pa sodelavce tudi izobražujemo in ozaveščamo o različnih zelenih vsebinah, in sicer delimo zanimive članke, izvajamo mini ankete, delimo aktualne novice in učinkovite napotke.

Skupnost Z manj do več omogoča krepitev trajnostnega razmišljanja in vedenja med zaposlenimi, ki sta ključna za dosego ciljev, ki bodo bistveno vplivali na našo prihodnost in okolje. Skupaj lahko ustvarjamo pozitivno spremembo in kažemo, da je možno z združenimi močmi ustvarjati boljšo prihodnost za vse nas.

 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več

Finalisti izbora HR ekipa leta

Uvrstitev med finaliste izbora HR ekipa leta nam predstavlja dodatno potrditev, da so naše kadrovske prakse širše prepoznane.

>Preberite več
Scroll