Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Zemljani in naš košček pod Soncem

04. 01. 2021

V društvo Zemljani smo vključeni zaposleni družbe GEN-I. Naš vizija je samooskrba s hrano, biti več v stiku z naravo, varstvo okolja in prizadevnost za naraven trajnostni razvoj.  

Društvo Zemljani smo moderni urbani agronomi iz vrst zaposlenih v družbi GEN-I, ki si poleg pridelave zdrave hrane prizadevamo za trajnostni razvoj in varstvo okolja. Med nami so izkušeni kmetovalci in kmetje po duši, ljubitelji vrtičkarstva, specialisti za zelenjadarstvo ter čebelarstvo. Smo promotorji kmetijske samooskrbe, naše poslanstvo pa je širjenje zelene zavesti med sodelavci, ozaveščanje o ekološkem prehranskem odtisu, ekološki pridelavi hrane ter sonaravnemu življenjskemu slogu. S svojimi dejanji, ki temeljijo na trajnostnem pristopu, si prizadevamo izboljšati kakovost življenja zaposlenih v GEN-I in širše skupnosti.  

V čebelnjaku, ki stoji na naših kmetijskih površinah, smo v začetku julija domovanje uredili kranjskim čebelam, avtohtoni čebelji vrsti na našem območju. V 5 panjih domujejo čebelje družine, ki lahko na vrhuncu svojega razvoja štejejo tudi več kot 40.000 čebel, vsaka od družin pa lahko v idealnem letu v povprečju proizvede okoli 40 kilogramov medu. Verjamemo, da bomo z našimi čebelnjaki  pripomogli tudi k ozaveščanju o pomenu čebel za naše bivanje. 

Nekateri zaposleni imamo več strokovnih izkušenj z obdelovanjem vrtov, sadjarstvom, zeliščarstvom in čebelarstvom, drugi se ljubiteljsko ukvarjamo in imamo doma le manjše površine z vrtom. Ne glede na izkušnje medse vabimo vse zaposlene v GEN-I-ju. Prav vsi zaposleni, ki bodo v prihodnosti imeli željo skrbeti za svoj dela vrta, se sprostiti, pridelati nekaj svoje zelenjave, se družiti in ob tem kaj novega naučiti, so lepo dobrodošli. Namen društva je, da se spodbudi zeleno zavest med sodelavci, da se ozavešča o ekološki pridelavi hrane, ponudi zaposlenemu možnost sprostitve v naravi in s tem dodatno izboljša kakovost življenja zaposlenih.  

Vabimo vas k ogledu predstavitvenega videa, kjer vas popeljemo skozi GEN-I obdelovalne površine in vam predstavimo bodoče aktivnosti na naši parceli.  

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll