Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

O GEN-I / ZAPOSLITEV / USTVARJAMO PRILOŽNOSTI / PRILOŽNOSTI ZA MLADE

Priložnosti za mlade

Želiš doživeti čas, ko ne bomo več odvisni od fosilnih virov energije? Z nami lahko že med pridobivanjem prvih delovnih izkušenj aktivno sodeluješ v zeleni preobrazbi.

Študentsko delo

Pri delu ni večjega zadovoljstva od tistega, ki ga občutiš ob prenosu teoretičnega znanja v prakso. Pri nas študentom ponujamo prav to - priložnost, da z znanjem, pridobljenim med študijem, sodelujete pri konkretnih korakih v smeri digitalne in brezogljične prihodnosti.

Želimo, da svojo karierno pot začneš z nami, zato ti ponujamo številne priložnosti v obliki študentskega dela. Preko naše kulture in vrednot ti bomo omogočili spoznavanje dinamike dela v prodornem domačem podjetju, ki je s svojo dejavnostjo aktivno tudi na tujih trgih.

Pridruži se nam in skupaj z nami soustvarjaj brezogljično prihodnost.

Praksa

Študentom na praksi odpiramo priložnosti za strokovni in osebni razvoj, spoznavanje komunikacije v velikem podjetju, delo v različnih ekipah in razvoj lastnih vrlin.  

Omogočamo ti reševanje zanimivih problemov, podporo predanih mentorjev, spoznavanje naših produktov in procesov ter sodelovanje pri razvoju inovativnih rešitev za trajnostni način življenja. 

Za obvezno študentsko prakso se prijavi na zaposlitev@gen-i.si. 

Scroll