Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
ODJEMALCI NA PRVEM MESTU

Zadovoljna stranka je naš uspeh ...

... je slogan naše službe za stike z odjemalci in z zanesljivostjo lahko rečemo, da se tega v GEN-I držimo. Nenehno razvijamo, dopolnjujemo in nadgrajujemo naše storitve, s katerimi vam želimo poenostaviti upravljanje z energenti in poskrbeti za učinkovite rešitve morebitnih težav.

Center za stike s strankami – 6 dni na teden na voljo za vsa vaša vprašanja

Naši strokovni svetovalci šest dni na teden skrbijo, da čim prej odgovorijo na vaša vprašanja in najdejo najustreznejše rešitve za vaše prošnje. V letu 2021 so sprejeli kar 270.199 klicev obstoječih in potencialnih odjemalcev ter odgovorili na več kot 86.000 sporočil, poslanih na naš elektronski naslov ali v portal Moj GEN-I.

 

Portal Moj GEN-I – vse na enem mestu, vse po vaši meri

Portal Moj GEN-I ponuja številne prednosti digitalnega poslovanja in zagotavlja lažje spremljanje porabe električne energije ali zemeljskega plina. Na portalu lahko na hiter način sporočate števčno stanje, pregledujete račune, urejate plačila, spremljate novosti in enostavno komunicirate z našim centrom za stike s strankami.

Še niste registrirani v portal Moj GEN-I? Svoj račun lahko aktivirate tukaj.

 

Moj GEN-I Solar – brezplačna mobilna aplikacija za imetnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

Aplikacija Moj GEN-I Solar v vsakem trenutku zagotavlja kakovostne in pravočasne informacije o proizvodnji in porabi energije ter z naprednimi storitvami poskrbi za celovit vpogled v energetske navade uporabnika. Omogoča tudi pregled nad računi in plačili, napoved pričakovane porabe električne energije, primerjavo proizvodnje in porabe z drugimi gospodinjstvi ter ažurno spremljanje ogljičnega odtisa.

> Moj GEN-I Solar v Google trgovini

> Moj GEN-I Solar v trgovini App strore

 

E-mobilnost – okolju prijazna mobilnost z nižjimi stroški vožnje

Z našo storitvijo E-mobilnost vam omogočamo enostavno in ugodnejše plačilo uporabe javnih polnilnih postaj v Sloveniji in na Hrvaškem. Za še večje prihranke pri polnjenju vam pri GEN-I ponujamo tudi možnost postavitve lastne polnilne postaje.

> Več o E-mobilnosti

 

Sončna skupnost – najenostavnejši korak do vaše samooskrbe z električno energijo

V GEN-I se zavedamo, da je zeleni prehod edini način za lepo prihodnost. Za njegovo pospešitev smo oblikovali Sončno skupnost GEN-I, ki bo omogočila najem panelov skupnostnih sončnih elektrarn za posameznikovo samooskrbo s sončno energijo. Skupnostne sončne elektrarne bomo postavili širom Slovenije in z njimi povezali gospodinjske odjemalce, ki želijo postati samooskrbni, a zaradi različnih razlogov ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

> Več o Sončni skupnosti

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll