Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

PODJETJA / ELEKTRIČNA ENERGIJA / IZRAČUNAJ PRIHRANEK

Izračunaj prihranek

Koliko lahko prihranim?

Za informativni izračun vpišite podatke, ki veljajo za vaš poslovni prostor. Z izbiro možnosti, navedenih pod podatki o porabi, bomo vaš prihranek lahko še natančneje ocenili.

* Vsa polja so obvezna
Letna poraba: kWh
Letna poraba: kWh
Letna poraba: kWh
Vir energije 100 % Sonce / 100 % Voda
EKO popust za račun v elektronski obliki

Izračun je zgolj informativne narave in ne predstavlja zavezujoče ponudbe. Izračun velja samo za merilna mesta s priključno močjo do vključno 43 kW. Pojasnila o izračunu najdete tukaj. Primerjavo cen si lahko ogledate tudi na https://www.agen-rs.si.

Pogosta vprašanja

Postopek zamenjave dobavitelja je zelo enostaven:

1. Izpolnite spletni obrazec za zamenjavo dobavitelja v celoti sami ali v drugem koraku spletnega obrazca naložite sliko/pdf zadnjega računa za elektriko, na podlagi katerega vam bomo pripravili pogodbeno dokumentacijo.

2. Pri elektronski sklenitvi pogodbe boste na svoj elektronski naslov prejeli celotno pogodbeno dokumentacijo in jo le z enim klikom elektronsko podpisali.

3. Pri sklenitvi pogodbe v fizični obliki boste celotno dokumentacijo prejeli na svoj stalni naslov. Dokumentaciji bo priložena tudi kuverta z že plačano poštnino, v kateri nam vrnete en izvod podpisane pogodbe.

4. Vse drugo bomo za vas uredili mi.

Zamenjava dobavitelja je običajno urejena v nekaj dneh, najkasneje pa v 21 dneh od poslane vloge vašemu distribucijskemu operaterju (tj. lokalni elektro).

Ne, zamenjava dobavitelja je brezplačna.

Scroll