Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
PODPORA / ELEKTRIČNA ENERGIJA

E-mobilnost

Pomembne informacije o storitvi E-mobilnost.

Okolju prijazna mobilnost 

S storitvijo E-mobilnost svojim odjemalcem zagotavljamo enostavnejše polnjenje električnih avtomobilov na javnih polnilnih postajah v kar 28 državah Evrope. Storitev lahko naročite na portalu Moj GEN-I, kjer opravite registracijo in naročite želeno število uporabniških kartic.

Po naročilu storitve lahko polnjenje aktivirate tudi z uporabo aplikacije Moj GEN-I Charge, ki jo prenesete iz spletnih trgovin Google Play ali App Store. V aplikacijo se vpišite z istim uporabniškim imenom in geslom, kot pri vpisu na portal Moj GEN-I. 

 

Cena uporabe storitve E-mobilnost

Končni znesek uporabe storitve E-mobilnost je sestavljen iz mesečne naročnine na E-mobilnost v višini 1,22 € z DDV na uporabniško kartico in stroška posameznih polnjenj. Polnjenja bodo zaračunana glede na porabljeno količino električne energije na vseh polnilnicah. Cena posameznega polnjenja pa bo v vsakem trenutku vidna v aplikaciji. Prav tako boste tam lahko preverili vsa svoja pretekla polnjenja.

 

Kje lahko polnim?

S kartico ali aplikacijo Moj GEN-I Charge lahko vozilo polnite na več kot 200.000 polnilnih postajah po celi Evropi. Interaktiven zemljevid polnilnih postaj v aplikaciji Moj GEN-I Charge vam na vsakem koraku nudi informacije o najbližji električni polnilni postaji in natančne podatke o številu priključkov in priključni moči, zasedenosti posameznega priključka in ceni polnjenja.

E-mobilnost je storitev, ki smo jo v GEN-I razvili za zagotavljanje enostavnejšega plačila polnjenja električnih vozil na javnih polnilnih postajah za električna vozila na več kot 200.000 javnih polnilnih postajah po celi Evropi. Namenjena je obstoječim odjemalcem GEN-I elektrike ali zemeljskega plina. Interaktivni zemljevid polnilnih postaj si lahko ogledate v aplikaciji Moj GEN-I Charge.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Naša storitev E-mobilnost vam ponuja enostavno polnjenje vašega električnega vozila s pomočjo uporabniške kartice ali aplikacije Moj GEN-I Charge. V aplikaciji najdete informacije o najbližji električni polnilni postaji in natančne podatke o številu priključkov, njihovi priključni moči, zasedenosti posameznega priključka in ceni polnjenja na posamezni polnilnici. Električno energijo vam zaračunamo glede na ceno posamezne polnilnice in porabljeno količino na vseh polnilnicah. Vsa vaša pretekla polnjenja z aplikacijo Moj GEN-I Charge si lahko ogledate v sami aplikaciji, na portalu Moj GEN-I pa imate pregled tudi nad polnjenji z uporabniško kartico.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Storitev E-mobilnost lahko enostavno naročite neposredno na portalu Moj GEN-I. V zavihku Storitve izpolnite obrazec za registracijo in naročite želeno število uporabniških kartic. Če portala še ne uporabljate, se najprej registrirajte na portal Moj GEN-I in nato izpolnite obrazec za registracijo za storitev E-mobilnosti. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Ob naročilu storitve E-mobilnost prejmete uporabniške kartice brezplačno. Naročnina na E-mobilnost se zaračuna za vsako od uporabniških kartic in znaša 1,22 € z DDV na uporabniško kartico. Skupni znesek za plačilo naročnine na E-mobilnost tako predstavlja seštevek zneskov za vsako od uporabniških kartic. Variabilni strošek, ki pa se nanaša na polnjenje in uporabo polnilne infrastrukture, zajema postavke in cene, razvidne v mobilni aplikaciji Moj GEN-I Charge. Stroški posameznih polnjenj so dostopni v aplikaciji Moj GEN-I Charge ali na portalu Moj GEN-I.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Gospodinjski in mali poslovni odjemalci morate naročiti minimalno eno uporabniško kartico na posamezno merilno mesto. Strošek mesečne naročnine na storitev E-mobilnost je 1,22 € z DDV na uporabniško kartico. Polnjenje pa lahko aktivirate tudi z uporabo brezplačne mobilne aplikacije Moj GEN-I Charge.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Strošek naročnine na E-mobilnost, ki znaša 1,22 € z DDV na uporabniško kartico, vključuje podporo storitvi E-mobilnost, enkratno plačilo vseh polnjenj v preteklem mesecu na položnici za električno energijo in/ali zemeljski plin, obračun storitve in prikaz sej polnjenj oziroma spremljanje porabe na portalu Moj GEN-I. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Aplikacija Moj GEN-I Charge ima vgrajen interaktiven zemljevid polnilnih postaj, ki vam na vsakem koraku nudi informacije o najbližji  polnilni postaji in natančne podatke o številu priključkov, njihovi priključni moči, zasedenosti posameznega priključka in ceni polnjenja na posamezni polnilnici. Pogosto obiskane polnilnice lahko dodate na seznam priljubljenih.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

To je polnilna postaja za električna vozila, ki omogoča počasno do srednje hitro polnjenje z izmeničnim tokom. Maksimalna razpoložljiva moč polnjenja je do 22 kW.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

To je polnila postaja za električna vozila, ki omogoča hitro polnjenje z enosmernim tokom. Tipična moč polnjenja je med 50 kW in 150 kW (oziroma nad 50 kW).

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Aktivacija storitve je možna samo na portalu Moj GEN-I. Portal je preprost za uporabo, zato vam svetujemo, da se na portal čim prej registrirate in začnete koristiti prednosti digitalnega poslovanja.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Če storitve ne želite več uporabljati, lahko kartico enostavno prekličete na portalu Moj GEN-I.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll