Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
DOM / TRAJNOSTNE STORITVE / E-MOBILNOST

Trajnostne storitve

Sončne elektrarne Sončna skupnost GEN-I E-mobilnost

 

E-mobilnost je inovativna storitev, ki vam s pomočjo aplikacije Moj GEN-I Charge omogoča polnjenje električnega vozila na več kot 200.000 javnih električnih polnilnicah v kar 28 državah po celi Evropi.

Enkratno plačilo vseh mesečnih polnjenj

Na vsaki polnilnici lahko s pomočjo uporabniške kartice ali aplikacije Moj GEN-I Charge aktivirate polnjenje svojega električnega vozila, račun za polnjenje pa prejmete na vaši mesečni položnici.

Mesečno plačilo

Enostavnejše polnjenje

Okolju prijazno

>Naroči svojo uporabniško kartico

Kaj potrebujem za naročilo storitve?

Naši gospodinjski in mali poslovni odjemalci storitev enostavno naročite na portalu Moj GEN-I, kjer se registrirate in naročite kartico.

>Več o naročilu kartice

Cena uporabe storitve E-mobilnost

Končni znesek uporabe storitve E-mobilnost je sestavljen iz mesečne naročnine na E-mobilnost in stroška posameznih polnjenj.

>Preverite cenik storitev

Kje lahko polnim svoje vozilo?

Z uporaniško kartico ali aplikacijo Moj GEN-I Charge lahko svoje vozilo polnite na več kot 200.000 polnilnih postajah po celi Evropi.

>Več o polnilnih postajah

Spremljajte porabo pri polnjenju vozila

Porabo električne energije pri polnjenju svojega vozila lahko spremljate tako v aplikaciji Moj GEN-I Charge kot tudi na portalu Moj GEN-I.

>Več o prednostih storitve
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll