Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

DOM / TRAJNOSTNE STORITVE / E-MOBILNOST / CENIKI IN AKCIJE / CENIK STORITVE E-MOBILNOST

Cenik storitve E-mobilnost

Velja za obstoječe gospodinjske in male poslovne odjemalce od vključno 19. 6. 2019 dalje.

 

  Naročnina na E-mobilnost na mesec/uporabniška kartica* (€)
Cena brez DDV 1,000
Cena z 22 % DDV 1,220

* Naročnina na E-mobilnost se zaračuna za vsako od uporabniških kartic. Skupni znesek za plačilo naročnine na E-mobilnost, vsakokrat prikazan na računu za električno energijo ali zemeljski plin, tako predstavlja seštevek zneskov za vsako od uporabniških kartic.

STORITEV E-MOBILNOST – VARIABILNI STROŠEK (VELJA OD 1. 11. 2022)

Variabilni strošek se nanaša na polnjenje in uporabo polnilne infrastrukture in zajema vsakokrat veljavne postavke in cene, razvidne v mobilni aplikaciji Moj GEN-I Charge. Stroški posameznih polnjenj so dostopni na portalu Moj GEN-I, stroški polnjenj, ki so aktivirana s pomočjo aplikacije Moj GEN-I Charge pa so dostopni v aplikaciji Moj GEN-I Charge. Skupni znesek variabilnega stroška, t.j. mesečni seštevek vseh opravljenih sej polnjenja in uporabe posamične polnilne infrastrukture, se obračuna na računu za dobavo električne energije in/ali zemeljskega plina.

Scroll