Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

13. 06. 2024

Predstavljamo novo priložnost za gospodinjske odjemalce – akcijski cenik električne energije  Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe, ki velja za tiste, ki bodo med 12. 6. in 30. 9. 2024 podpisali pogodbo za postavitev lastne sončne elektrarne z GEN-I Sonce in predložili izdano soglasje za izgradnjo sončne elektrarne.

Za kar 99,99 % nižja cena elektrike do samooskrbe   

Tistim, ki bodo sodelovali v akcijskem ceniku, bomo zagotovili kar 99.99 % cenejšo električno energijo v času, ko čakajo na priklop sončne elektrarne GEN-I Sonce oziroma največ do 31. 12. 2024.  

Pristop k akcijskemu ceniku  

K akciji lahko pristopijo vsi, ki so odjemalci GEN-I elektrike in se odločijo za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce in v obdobju med 12. 6.  in  30. 9. 2024 podpišejo pogodbo z njimi ter predložijo soglasje za priključitev sončne elektrarne. Po sklenitvi pogodbe z GEN-I Sonce pokličite na 080 1558 ali nam pišite na elektrika@gen-i.si, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci pomagali urediti vse potrebno za pristop k akciji.

Odločite se za postavitev sončne elektrarne GEN-I Sonce in prihranite kar 99,99 % pri stroških za električno energijo z akcijskim cenikom Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe.  

 

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
24. 05. 2024
Projekt: Storitev lokalne prožnosti za zeleni prehod

V projektu "Storitev lokalne prožnosti za zeleni prehod" razvijamo zelo napredno storitev, ki bo omogočala uporabnikom aktivno sodelovanje na energetskem trgu.

>Preberite več
Scroll