Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

S skupnim prihrankom energije do popusta na računih

23. 09. 2022

V GEN-I tudi v energetsko zahtevnejših časih skrbimo za svoje odjemalce. Z različnimi nasveti za varčno rabo energije in spodbujanjem skupnih prihrankov želimo pomagati pri zmanjševanju porabe energije in stroškov na računih odjemalcev.

S spodbudami želimo biti tako učinkoviti, da se bo skupna poraba naših gospodinjskih odjemalcev znižala za 10 odstotkov. Več kot bo k temu prispeval posamezen odjemalec, večje prihranke bo sam občutil na svojih računih.

prihranki-energije

V primeru skupnih prihrankov dodatno znižani računi

Z namenom dodatne spodbude pri varčevanju z energijo bomo od oktobra naprej vsake tri mesece preverili, koliko energije so skupaj privarčevali naši gospodinjski odjemalci, in jim v primeru prihrankov na računih odšteli vnaprej določen znesek popusta. Pogoje, ki veljajo za pridobitev popusta, preberite tukaj.

Do skupnega cilja s pomočjo enostavnih ukrepov

Za dosego čim večjih prihrankov in skupnega cilja 10-odstotnega znižanja porabe smo v sodelovanju s Centrom za energetsko učinkovitost Instituta "Jožef Stefan" pripravili koristne nasvete, s katerimi lahko odjemalci v svojem gospodinjstvu znižate porabo, prispevate k skupnim prihrankom energije in si zagotovite nižje račune (zaradi nižje porabe ter popusta za skupno prihranjeno energijo). V naše spodbujanje prihrankov boste vključeni samodejno.

prihranki-pri-ogrevanju

Informacije o porabi in nasveti za prihranek na portalu Moj GEN-I

Če ste naš obstoječi odjemalec, si želite čim bolj varčevati z energijo in imeti čim nižje račune, obiščite portal Moj GEN-I (če še niste registrirani, kliknite sem). Preverite svojo trenutno porabo in poiščite nasvet, ki vam jo lahko pomaga najučinkoviteje znižati. Po treh mesecih bomo na portalu objavili, koliko odstotkov energije je skupaj uspelo privarčevati našim gospodinjskim odjemalcem in kakšen bo posledično prihranek na vaši položnici.

Nekaj nasvetov za lažji začetek varčevanja lahko preberete tudi tukaj.

Novice

17. 10. 2022
Prenova storitve E-mobilnost

Vse uporabnike storitve E-mobilnost z veseljem obveščamo, da bomo storitev od 1. 11. 2022 nudili v prenovljeni obliki.

>Preberite več
soncne-elektrarne-v-severni-makedoniji-2 11. 10. 2022
Naša največja sončna elektrarna je pričela s proizvodnjo

V Severni Makedoniji smo zaključili gradnjo naše največje sončne elektrarne in jo priključil na omrežje. Elektrarna s skupno močjo 17 MW bo proizvedla 25.000 MWh zelene energije, kar zadošča za oskrbo več kot 5500 gospodinjstev.

>Preberite več
23. 09. 2022
S skupnim prihrankom energije do popusta na računih

V GEN-I želimo biti v vseh razmerah zgled in pobudnik pozitivnih dejanj, zato bomo od oktobra naprej pomagali svojim odjemalcem varčevati z energijo.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll