Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

11. 06. 2024

Po priklopu sončne elektrarne vam kot prvi na trgu z električno energijo ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ. Nov model za samooskrbo je primeren za sončne elektrarne s hranilniki ali brez in omogoča odkup viškov električne energije v obliki dobropisa.

Na ta način se vam mesečni strošek za električno energijo vsak mesec avtomatično zniža za odkupljeno energijo s strani GEN-I. V poletnih mesecih, ko je proizvodnja električne energije velika, vaše potrebe po njej pa manjše, to celo pomeni, da bo vaš strošek za električno energijo enak 0 €. Še več, preostala vrednost odkupljene energije se vam bo kot dobropis prenesla v naslednji mesec in vam znižala višino stroška tudi takrat.

Pregled stanja dobroimetja in zneskov na mesečnih računih

Primer velja za stranko z 11 kW sončno elektrarno in letno porabo 12.000 kWh električne energije.

Novi produkt temelji na 15-minutnih obračunskih intervalih, kar omogoča natančnejši in pravičnejši obračun električne energije na mesečni ravni. S to novo samooskrbno rešitvijo lahko prihranite celo več kot 1.000 € na leto, kar je korak naprej k večji energetski učinkovitosti in finančni neodvisnosti, visok letni poračun ob koncu leta pa je stvar preteklosti. Na ta način stopamo naproti svojim odjemalcem in jim ponujamo odlično priložnost za samooskrbo nove dobe. 

 

Za celovito samooskrbno rešitev izberite GEN-I Sonce

Izkoristite celovito samooskrbo GEN-I Sonce z edinstvenim modelom odkupa viškov GEN-I in subvencijo Borzena, ki prinašajo dolgoročne prihranke, dostopnejšo investicijo v obnovljive vire energije, večjo energetsko neodvisnost in hitrejšo vračilno dobo investicije. 

Zaupajte izgradnjo sončne elektrarne strokovnjakom GEN-I Sonce. Obiščite njihovo spletno stran, izpolnite obrazec, prejmite informativno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam, in se naročite na ogled lokacije. Vaša sončna elektrarna je le nekaj korakov stran. Izkoristite sončno energijo in prispevajte k trajnostni prihodnosti že zdaj.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
24. 05. 2024
Projekt: Storitev lokalne prožnosti za zeleni prehod

V projektu "Storitev lokalne prožnosti za zeleni prehod" razvijamo zelo napredno storitev, ki bo omogočala uporabnikom aktivno sodelovanje na energetskem trgu.

>Preberite več
Scroll