Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

31. 01. 2023

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

V GEN-I smo si zadali ambiciozen družbeno odgovoren cilj, da s spodbujanjem varčne rabe energije pri gospodinjskih odjemalcih dosežemo 10-odstotno skupno zmanjšanje porabe energentov glede na preteklo leto. Odjemalcem od oktobra lani pomagamo s preverjenimi napotki pri varčevanju z energijo na portalu Moj GEN-I, s katerimi lahko zmanjšajo svojo porabo in znižajo stroške svojih računov.

Po prvih treh mesecih spremljanja količine prihranjene energije zdaj z veseljem sporočamo, da so v zadnjih treh mesecih lanskega leta gospodinjski odjemalci skupaj zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 % v primerjavi z istim obdobjem v letu 2021.

Ker si v GEN-I želimo biti zgled pozitivnih dejanj, k varčevanju prispevamo tudi sami. Tako v vseh naših poslovnih enotah izvajamo aktivnosti za zmanjšanje porabe energije, zaposlene spodbujamo k ugašanju elektronskih naprav, omejili smo zgornjo temperaturo ogrevanja, pripravili pa smo tudi nacionalno kampanjo, v kateri vse državljane spodbujamo k odgovorni rabi energije – Z manj do več.

Z manjšo porabo energije danes do več prihrankov na računu jutri.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll