Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

31. 01. 2023

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

V GEN-I smo si zadali ambiciozen družbeno odgovoren cilj, da s spodbujanjem varčne rabe energije pri gospodinjskih odjemalcih dosežemo 10-odstotno skupno zmanjšanje porabe energentov glede na preteklo leto. Odjemalcem od oktobra lani pomagamo s preverjenimi napotki pri varčevanju z energijo na portalu Moj GEN-I, s katerimi lahko zmanjšajo svojo porabo in znižajo stroške svojih računov.

Po prvih treh mesecih spremljanja količine prihranjene energije zdaj z veseljem sporočamo, da so v zadnjih treh mesecih lanskega leta gospodinjski odjemalci skupaj zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 % v primerjavi z istim obdobjem v letu 2021.

Ker si v GEN-I želimo biti zgled pozitivnih dejanj, k varčevanju prispevamo tudi sami. Tako v vseh naših poslovnih enotah izvajamo aktivnosti za zmanjšanje porabe energije, zaposlene spodbujamo k ugašanju elektronskih naprav, omejili smo zgornjo temperaturo ogrevanja, pripravili pa smo tudi nacionalno kampanjo, v kateri vse državljane spodbujamo k odgovorni rabi energije – Z manj do več.

Z manjšo porabo energije danes do več prihrankov na računu jutri.

Novice

07. 03. 2023
Obvestilo v zvezi s spremembo splošnih pogodbenih pogojev

S 1. 5. 2023 začneta veljati naslednji spremembi Splošnih pogojev družbe GEN-I za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK8.

>Preberite več
31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll