Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

31. 01. 2023

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

V GEN-I smo si zadali ambiciozen družbeno odgovoren cilj, da s spodbujanjem varčne rabe energije pri gospodinjskih odjemalcih dosežemo 10-odstotno skupno zmanjšanje porabe energentov glede na preteklo leto. Odjemalcem od oktobra lani pomagamo s preverjenimi napotki pri varčevanju z energijo na portalu Moj GEN-I, s katerimi lahko zmanjšajo svojo porabo in znižajo stroške svojih računov.

Po prvih treh mesecih spremljanja količine prihranjene energije zdaj z veseljem sporočamo, da so v zadnjih treh mesecih lanskega leta gospodinjski odjemalci skupaj zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 % v primerjavi z istim obdobjem v letu 2021.

Ker si v GEN-I želimo biti zgled pozitivnih dejanj, k varčevanju prispevamo tudi sami. Tako v vseh naših poslovnih enotah izvajamo aktivnosti za zmanjšanje porabe energije, zaposlene spodbujamo k ugašanju elektronskih naprav, omejili smo zgornjo temperaturo ogrevanja, pripravili pa smo tudi nacionalno kampanjo, v kateri vse državljane spodbujamo k odgovorni rabi energije – Z manj do več.

Z manjšo porabo energije danes do več prihrankov na računu jutri.

Novice

vasa-nova-samooskrbna-resitev 12. 02. 2024
Vaša nova samooskrbna rešitev

Izkoristite prednosti našega inovativnega modela odkupa viškov v obliki dobropisa.

>Preberite več
05. 02. 2024
Obvestilo o spremembah splošnih pogojev

S 1. 4. 2024 stopi v veljavo sprememba Splošnih pogojev družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energija gospodinjskim odjemalcem.

>Preberite več
15. 01. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026 pristopijo vse do 15. 2. 2024.

>Preberite več
Scroll