Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
O GEN-I / MEDIJSKO SREDIŠČE

Medijsko središče

V GEN-I verjamemo, da lahko tudi s povezovanjem in deljenjem informacij hitreje in bolj učinkovito uresničujemo poslanstvo in družbeno odgovornost. Z vsebinami, objavljenimi v medijskem središču, želimo prispevati k ažurnemu obveščanju javnosti o skupnih priložnostih za grajenje zelene prihodnosti.

Sporočila za javnost

23. 03. 2023
GEN-I svojim partnerjem tudi v zahtevnih časih stoji ob strani

»V lanskem letu smo prišli do točke, ko smo se namesto o ceni zakupa energije začeli spraševati, ali energija za odjem sploh bo na voljo. A najhujše je za nami, zimo smo uspešno prebrodili, zato je zdaj primeren čas za usmeritev pogleda in dejanj v prihodnost. V GEN-I bomo tudi v prihodnje razvijali transparentne partnerske odnose in iskali najboljše rešitve za vse svoje odjemalce. Svojo partnersko zavezo bomo dodatno okrepili tudi s poudarjanjem zelene preobrazbe,«

>Prenesite datoteko
16. 02. 2023
Skupščina GEN-I imenovala novo poslovodstvo družbe

Ob izteku enoletnega vodenja družbe GEN-I na podlagi sodnega imenovanja poslovodstva sta družbenika na skupščini GEN-I potrdila novo poslovodstvo, ki bo družbo vodilo v naslednjih petih letih.

>Prenesite datoteko
02. 02. 2023
Odjemalcem GEN-I prvi popust za varčno rabo energije

Varčna raba energije bo gospodinjskim odjemalcem na računih za februarsko porabo prinesla prvi popust od štirih, ki si jih lahko obetajo v primeru nadaljnjega skupnega zmanjševanja porabe energije.

>Prenesite datoteko
Scroll