Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Finalisti HR&M projekta leta 2021

30. 11. 2021

Naš projekt »Ostati skupaj – ohranjanje zaposlenih v (post)koronskem času« je bil izbran med finaliste HR&M projekta leta 2021 v kategoriji velikih podjetij.  

Moč GEN-I temelji na znanju, zato se skrbno posvečamo našemu največjemu bogastvu, zaposlenim. Skladno z našimi vrednotami smo se, kot smo tudi na teh straneh že pisali, hitro odzvali na nepredvidljive okoliščine, v katerih smo se znašli v obdobju epidemije koronavirusa, ki so razumljivo načele splošno počutje marsikoga.  

Odzvali smo se na potrebe zaposlenih in oblikovali prakse, ki širijo pozitivno psihologijo in podpirajo dobro počutje: Kultura vrlin, Psihološko blagostanje, digitalni modul Karierno dobro počutje. Vsaka praksa služi svojemu namenu, a vsem je skupen en širši – s sodelavci deliti močno vizijo in jim vlivati zaupanje, da ostanemo skupaj tudi v tem (post)koronskem obdobju.  

Januarja 2021 smo začeli uresničevati Kulturo vrlin – strateško razvojno usmeritev, ki z osredotočanjem na potenciale in močne točke posameznika sledi filozofiji pozitivne psihologije in tako v kulturi našega podjetja ustvarja pogoje ne samo za dobro počutje temveč tudi za doseganje najboljših možnih delovnih rezultatov. Del projekta se bo zaključil januarja 2022, drugi del, ki v ospredje postavlja vodje, pa se bo nadaljeval čez celo naslednje leto. Vabljen/a, da si tukaj pogledaš, kaj o kulturi vrlin menijo naši zaposleni.  

V obdobju med avgustom 2021 in oktobrom 2021 je nastal digitalni modul Karierno dobro počutje, s katerim smo nadgradnili obstoječo aplikacijo za zapisovanje ciljev in ključnih rezultatov zaposlenih OKR (objectives in key results). To smo pred dvema letoma razvili interno. Z nadgradnjo aplikacije smo sodelavcem ponudili digitalno platformo za spremljanje počutja na svoji karierni poti. S platformo spodbujamo zaposlene, da redno spremljajo svoje počutje in čim prej o morebitnih spremembah spregovorijo z vodjo.  

Najbolj sveža praksa Psihološko blagostanje je nastala septembra 2021 in se bo odvijala predvidoma do marca 2022. Našim vodjem in izkušenim sodelavcem smo ponudili možnost za krepitev lastnega psihološkega blagostanja s tremi tremi individualnimi strokovnimi pristopi, med katerimi so lahko izbirali. Zaradi izjemnega zanimanja smo dodali še skupinske delavnice sproščanja in meditacije ter tako v projekt uspeli vključiti še več sodelavcev.  

Veseli smo, da smo se s predstavljenimi praksami uvrstili v finale HR&M projekta leta 2021. S tem smo dobili dodatno potrditev, da sta naš trud in skrb za zaposlene prepoznana tudi zunaj podjetja.  

 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll