Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Verjamemo v moč vrlin

04. 06. 2021

Ob koncu leta 2020 smo v GEN-I napovedali naš veliki projekt – projekt kulture vrlin, pri katerem podpiramo posameznike in ekipe pri zagonu lastnega neomejenega potenciala. To je naš projekt strateškega pomena, ki je usmerjen v razvoj naših zaposlenih.

Prevzeli smo filozofijo pozitivne psihologije in fokus usmerili v prepoznavanje dobrega. Namesto, da bi se osredotočali na to, kaj sodelavcu manjka in kje so njegove šibkosti, postavljamo v ospredje spoznavanje njegovih vrlin. Zanima nas, kateri načini mišljenja, občutenja in ravnanja so zanj najbolj naravni, in spodbujamo, da se teh svojih talentov zaveda ter jih še pogosteje uporablja.  

Naš cilj je, da oblikujemo kulturo, ki temelji na vrlinah, okolju, kjer se ljudje pogosto in na produktiven način pogovarjajo o vrlinah in s tem oblikujejo svoj način razmišljanja ter pristope do dela. Gre za kulturo, kjer sodelavci sprejemajo odločitve na osnovi vrlin posameznikov in celotne ekipe.  

Pri oblikovanju kulture vrlin smo uporabili vprašalnik Clifton Strengths, ki nudi vpogled v razumevanje in zavedanje lastnih misli, čustev in vedenja ter misli, čustev in vedenja drugih ljudi. Gre za orodje, ki pokaže, kje se skrivajo naši največji potenciali, in razkrije, v katera področja je najbolj smiselno in koristno vlagati svoj čas, energijo in trud, zato da talente izpilimo v vrline.  

Nina, Ludvik in Benjamin so bili del pilotnih skupin, s pomočjo katerih smo razvijali projekt. Pogovarjali smo se o tem, kaj so pričakovali pred reševanjem prej omenjenega vprašalnika, kaj jim je bilo pri njihovem poročilu najbolj všeč, kateri deli poročila so jih najbolj presenetili in še o marsičem. Veseli nas, da lahko z vami delimo njihovo izkušnjo. 

 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll