Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Kaj nam sporočajo naši zaposleni preko Zlate niti

01. 06. 2022

Časopisna hiša Dnevnik je v okviru projekta Zlata nit razglasila najuglednejše in najuspešnejše slovenske zaposlovalce leta 2021. Ponosni smo, da je v kategoriji velikih podjetij naziv najboljšega zaposlovalca pripadel naši družbi.

Na vseh 8 dimenzijah so povprečne vrednosti GEN-I statistično pomembno višje v primerjavi z ocenami drugih podjetij. Med rezultati vprašalnika, ki so ga izpolnjevali naši zaposleni, smo prav posebej ponosni na kazalnik priporočenosti podjetja s strani zaposlenih (t .i. Employee Net Promoter Score), s katerim močno presegamo povprečje vseh podjetij, še bolj pa odstopamo med velikimi, kjer je svoje podjetje priporoča manj kot 49 % vprašanih. Velika večina oz. kar 84 % vprašanih bi vas GEN-I priporočilo kot delodajalca.

Zaposleni so nas letos v primerjavi z lanskim letom v povprečju boljše ocenjevali v dimenziji Podjetnost in inovativnost, kjer si delijo mnenje, da se naše podjetje hitreje razvija kot druga.

Rezultati kažejo tudi na visok občutek varnosti in korekten odnos med podjetjem in zaposlenim ter vključujoče okolje, ki je prijazno do raznolikih sodelavcev. Vključenost tako ostaja ena izmed temeljnih korporativnih vrednot, ki podpirajo našo vizijo in pomagajo oblikovati našo kulturo. Ravno tako visok občutek varnosti in korekten odnos zaznamuje naša vrednota spoštovanje, ki jo Izkazujemo s povezovalnim delovanjem posameznika, pripravljenostjo sprejemanja mnenj drugih ter z dejavnim iskanjem rešitev, ki pripomorejo k sledenju skupnim ciljem.

Med postavke z najvišjimi vrednostmi so se uvrstile kar tri iz dimenzije Vodenje, komuniciranje in sodelovanje (»V podjetju si odprto delimo znanja, izkušnje in informacije.«; "; »Vodstvo s svojimi dejanji zaposlenim daje dober zgled.«; »Komunikacija vodstva izkazuje spoštovanje do zaposlenega.«), kar kaže na zaupen odnos med zaposlenimi in vodstvom. Mlajši sodelavci zaznavajo, da si v podjetju odprto delimo znanja, izkušnje in informacije ter tukaj vidijo priložnosti za učenje in razvoj, kar kaže na uspešen onboarding in dobre programe uvajanja, vse pa med drugim podpira tudi naš mentorski program

Tudi v prihodnje se bomo trudili še izboljšati rezultate v sklopih vodenje, komuniciranje in sodelovanje, ter vloga in kakovost dela posameznika v podjetju in osebna rast in razvoj. Tem dimenzijam bomo poseben poudarek namenili tudi preko naših ustaljenih kadrovskih procesov in preko novih razvojnih projektov.

Preberite si več o tem, kako preko vrlin zaposlenih podpiramo posameznike in ekipe pri zagonu lastnega neomejenega potenciala in kako to vpliva na razvoj naših zaposlenih.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll