Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

VARČEVANJE Z ENERGIJO

Varčevanje z energijo

Ste vedeli, da za 1 minuto prhanja s toplo vodo, ki jo greje električni bojler, porabite energije za kar 40 polnitev mobilnega telefona?

Z nasveti za varčno rabo energije spodbujamo skupne prihranke in pomagamo odjemalcem zmanjšati stroške na računih.

Varčujte in si znižajte račun

Naši obstoječi gospodinjski odjemalci lahko na portalu Moj GEN-I spremljate svojo porabo in jo z našimi nasveti za varčevanje znižate.

Z nižjo porabo si boste znižali račun, mi pa vas bomo vsake tri mesece dodatno nagradili s popustom na računu, če boste naši gospodinjski odjemalci skupaj zmanjšali porabo glede na enako obdobje lani.

Skupni koraki štejejo največ

V prizadevanjih za varčevanje z energijo šteje vsako posamezno dejanje, največ pa štejejo koraki, ki jih z mislijo na trajnostno prihodnost delamo vsi skupaj.

Če še niste naš odjemalec ali niste registrirani na portalu Moj GEN-I, smo za vas nekaj enostavno uresničljivih nasvetov za varčevanje zbrali tudi na naši spletni strani.

> Preverite nasvete

S skupnim prihrankom energije do popusta na računih

Od oktobra 2022 naprej bomo vsake tri mesece preverili, koliko energije ste v primerjavi z lanskim letom skupaj privarčevali naši gospodinjski odjemalci. V primeru prihrankov bomo vsem, ki izpolnjujete vnaprej določene pogoje, na računih odšteli pripadajoči znesek popusta. Več o višini popustov v primeru skupnih prihrankov energije in pogojih, ki veljajo za pridobitev popusta, preberite na spodnji povezavi.

Kakšen popust na računu lahko pričakujem?

Sodelovanje pri varčevanju z energijo, h kateremu spodbujamo svoje odjemalce, je prostovoljno in ne zahteva nikakršne prijave. Vse, kar morate storiti, je začeti varčneje porabljati energijo. Za lažji začetek smo za vas pripravili nasvete, na kakšen način najlažje in najbolj učinkovito porabiti manj. Najdete jih na portalu Moj GEN-I.

Popust, ki ga boste na računih deležni upravičenci, ki ste postali naši odjemalci do 1. oktobra 2022, bo odvisen od prihrankov energije, ki jih boste naši gospodinjski odjemalci skupaj ustvarili v treh mesecih (od oktobra do januarja, od januarja do aprila, od aprila do julija in od julija do oktobra). Točne zneske glede na prihranke posameznega energenta si lahko pogledate tukaj.

Skupni prihranki bodo odvisni od tega, koliko ukrepov za varčevanje boste sprejeli in izvajali posamezni odjemalci. Mi želimo biti s spodbudami in nasveti tako učinkoviti, da se bo skupna poraba naših gospodinjskih odjemalcev znižala za 10 %. Več kot boste k temu prispevali posamezni odjemalci, večje prihranke boste sami občutili na svojih računih.

Scroll