Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Finalisti izbora HR ekipa leta

18. 04. 2023

Slovenska kadrovska zveza je že 19. leto zapored podelila nagrade za izstopajoče kadrovske prakse v slovenskih podjetjih. Letos so se prvič odločili, da nagrado razširijo in podelijo priznanje za HR ekipo leta. V kategoriji velikih podjetij smo se med finaliste že prvo leto uvrstili tudi v GEN-I.

V obrazložitvi nagrade so zapisali:

V družbi izkazujejo veliko inovativnost ter prebojnost tudi v HR funkciji, kjer so v zadnjem letu uspešno uvedli kar nekaj odmevnih projektov, med katerimi bi še posebej izpostavili programe za razvoj vodij, petmesečni program »trading challenge«, usposabljanje za trgovanje z energijo, spremljanje počutja zaposlenih in psihološkega blagostanja in razvoja kulture vrlin, usmerjene v maksimiranje talentov posameznika s poudarkom na pozitivni psihologiji in osebni rast.

Uvrstitev med finaliste izbora nam predstavlja dodatno potrditev, da so naše kadrovske prakse širše prepoznane. Verjamemo v to, da skupaj z ostalimi finalisti in zmagovalci izbora soustvarjamo ter razvijamo zanimanje in skrb za razvoj kadrovske stroke.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll