Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Finalisti izbora HR ekipa leta

18. 04. 2023

Slovenska kadrovska zveza je že 19. leto zapored podelila nagrade za izstopajoče kadrovske prakse v slovenskih podjetjih. Letos so se prvič odločili, da nagrado razširijo in podelijo priznanje za HR ekipo leta. V kategoriji velikih podjetij smo se med finaliste že prvo leto uvrstili tudi v GEN-I.

V obrazložitvi nagrade so zapisali:

V družbi izkazujejo veliko inovativnost ter prebojnost tudi v HR funkciji, kjer so v zadnjem letu uspešno uvedli kar nekaj odmevnih projektov, med katerimi bi še posebej izpostavili programe za razvoj vodij, petmesečni program »trading challenge«, usposabljanje za trgovanje z energijo, spremljanje počutja zaposlenih in psihološkega blagostanja in razvoja kulture vrlin, usmerjene v maksimiranje talentov posameznika s poudarkom na pozitivni psihologiji in osebni rast.

Uvrstitev med finaliste izbora nam predstavlja dodatno potrditev, da so naše kadrovske prakse širše prepoznane. Verjamemo v to, da skupaj z ostalimi finalisti in zmagovalci izbora soustvarjamo ter razvijamo zanimanje in skrb za razvoj kadrovske stroke.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Scroll