Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Prvi GEN-I Trading Challenge je zaključen

01. 06. 2022

Za prijavo na tekmovanje GEN-I Trading Challenge, ki smo ga razpisali konec meseca januarja, je zanimanje pokazalo več kot 250 kandidatov. Izbor udeležencev je bil zahteven, a odločili smo se, da priložnost damo 150 kandidatom, ki so najbolje opisali svojo motivacijo za sodelovanje.

Na predavanjih o osnovah trgovanja, vlogi analitike pri trgovanju, postavljanju trgovalnih strategij ter vedenjski ekonomiji in psihologiji trga so udeleženci prejeli vso potrebno znanje za samostojno postavljanje strategij in razmišljanje o dogajanju na trgu. S pridobljenimi informacijami so se nato lahko v obliki simuliranega trgovanja (t. i. "paper-trading") preizkusili v praksi, tekom katere smo jih mentorsko podpirali.

O trgovalnem izzivu smo zbrali nekaj zanimivih informacij:

  • Udeleženci so naredili 5992 »trejdov«.
  • Njihovo skupno povrečje »P&L«, tj. dobička in izgube je bilo 24464,2 $.
  • Kar 28 jih je opravilo »trejd« v zadnjem tednu. Čestitke za vztrajnost!

Zgornji graf prikazuje evolucijo »P&L«, tj. dobička in izgube pri trgovanju, udeležencev Trading Challenge-a. Krivulja kaže, da so se udeleženci iz dneva v dan in iz tedna v teden bolj informirano odločali ter imeli bolje postavljene strategije.

Zmagovalec bo z našimi Genialci odpotoval v San Francisco in Silicijevo dolino.

Hvala vsem za izkazan interes in iskrene čestitke tistim, ki ste vztrajali vse do konca izziva. Druženje in učenje z vami je bilo zares prijetno. Vse, ki tokrat niste dobili priložnosti, da se nam pridružite, pa vabimo k spremljanju naše spletne strani, družbenih omrežij in morebitnih novih izzivov.

 

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll