Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

S prilagajanjem načina dela podpiramo poslovno uspešnost

30. 06. 2022

Ena izmed temeljnih vrednot, ki podpirajo našo vizijo in pomagajo oblikovati naš kulturo, je odgovornost. Ta se pri sodelavcih kaže v prizadevnem odnosu do dela, usmerjenosti k dosežkom in v nenehnem prizadevanju za dobre skupne rezultate. Povezani z vrednotami prav vsi v GEN-I vsak dan prispevamo k uspehu in energiji družbe kot celote, pa naj bo to iz pisarn ali na daljavo

Na podlagi izkušnje v času epidemije, raziskav in dela interne projektne skupine smo oblikovali hibriden način dela, ki na eni strani omogoča prilagajanje potrebam zaposlenih in na drugi omogoča učinkovito delo. Naši zaposleni do 2 dni na teden delajo na daljavo. En dan v tednu je na ravni družbe določen kot dan za delo na daljavo, en dan pa je prepuščen dogovoru med vodjo in zaposlenim. V kolikor se ohranja učinkovitost in to omogoča tudi delovni proces, se lahko vodja in zaposleni dogovorita o še večji fleksibilnosti.

Z delom v pisarnah, kjer se sodelavci srečujejo v živo, ohranjamo neposredne odnose med njimi ter krepimo medosebno povezovanje in zaupanje v ekipo. Z delom od doma pa zaposlenim omogočamo, da se učinkoviteje posvetijo samostojnemu delu in nalogam, kjer na primer potrebujejo več miru za individualno delo. S prilagojenim delovnikom lahko zaposleni tudi učinkoviteje prilagodijo delovne in zasebne obveznosti oz. želje.

Po naših izkušnjah lahko s pravilnim pristopom hibridni model dela poveča produktivnost zaposlenih in jih spodbuja k vključevanju, sodelovanju in odgovornosti. Na to kažejo tudi naši odlični poslovni rezultati, ki so se po prvem pandemičnem letu nadaljevali tudi v drugem: v letu 2021 nam je uspelo prvič v zgodovini preseči 3 milijarde EUR prihodkov, ustvarili smo 70 milijonov EUR čistega poslovnega izida, prodali smo rekordnih 205,3 TWh energentov, naš tržni delež gospodinjskih odjemalcev električne energije v Sloveniji pa je narasel na več kot 40 %.

V GEN-I sledimo viziji brezogljične družbe in pot zelene preobrazbe smo začeli pri sebi. K razogljičenju prispeva tudi hibridno delo, s katerim smo v letu 2021 zmanjšali ogljični odtis, ki izhaja iz prevozov na delo in službenih potovanj, za 7,5 % v primerjavi s preteklim letom. Z uvedbo dela na daljavo smo pospešili še digitalizacijo delovnih procesov, ki predstavlja le del naše splošne strateške usmeritve k digitalizaciji na vseh ravneh poslovanja. S hitrim odzivom in odlično pripravo smo dosegli, da lahko naši zaposleni nemoteno opravlja delo od kjerkoli. S tem smo še bolj okrepili tudi lastno znamko inovativnega in v digitalno prihodnost usmerjenega podjetja.

Bi želel/a v praksi preizkusiti, kako v GEN-I poteka hibridno delo? Si ob tem želiš tudi prispevati k bolj trajnostni prihodnosti? Preveri naše razpise za prosta delovna mesta ali se vpiši v našo bazo kandidatov in se nam pridruži.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll