Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Športno društvo GEN-I - "Nam energije nikoli ne zmanjka"

05. 08. 2020

Naše kosti in mišice so klicale po gibanju in druženju, zato smo pred tremi leti ustanovili športno društvo GEN-I. S podporo poslovodstva in ustanovitvijo društva je zaživelo 12 sekcij in že v prvih šestih mesecih smo se člani udeležili 1652 aktivnosti. Danes smo zaposleni in študenti skupine GEN-I le še bolj aktivni. Organizirani smo v 13 sekcij, od planinske sekcije, do sekcije športov z loparji, žogami, plezanja, itn. 270 članov športnega društva se redno srečuje na športnih dogodkih – organiziramo spomladanski in jesenski piknik ter sobotne kolesarske in smučarske izlete.  

Genijevke in Genijevci so skupaj osvojili tudi najvišji slovenski vrh.

Robert Vilhar, predsednik športnega društva ŠD GEN-I: »Obljubim, da bom kot »prvi športnik društva« vedno skrbel za širitev športnega duha in z velikim veseljem spodbujal vsakega, ki spodbudo potrebuje!«

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Scroll