Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Športno društvo GEN-I - "Nam energije nikoli ne zmanjka"

05. 08. 2020

Naše kosti in mišice so klicale po gibanju in druženju, zato smo pred tremi leti ustanovili športno društvo GEN-I. S podporo poslovodstva in ustanovitvijo društva je zaživelo 12 sekcij in že v prvih šestih mesecih smo se člani udeležili 1652 aktivnosti. Danes smo zaposleni in študenti skupine GEN-I le še bolj aktivni. Organizirani smo v 13 sekcij, od planinske sekcije, do sekcije športov z loparji, žogami, plezanja, itn. 270 članov športnega društva se redno srečuje na športnih dogodkih – organiziramo spomladanski in jesenski piknik ter sobotne kolesarske in smučarske izlete.  

Genijevke in Genijevci so skupaj osvojili tudi najvišji slovenski vrh.

Robert Vilhar, predsednik športnega društva ŠD GEN-I: »Obljubim, da bom kot »prvi športnik društva« vedno skrbel za širitev športnega duha in z velikim veseljem spodbujal vsakega, ki spodbudo potrebuje!«

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več
Scroll