Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

PODPORA / TRAJNOSTNE STORITVE / SONČNA SKUPNOST GEN-I

Sončna skupnost GEN-I

Samooskrba z električno energijo za vsakogar.

Sončna skupnost GEN-I je najenostavnejši korak do vaše samooskrbe z električno energijo. Omogočila vam bo najem panelov skupnostnih sončnih elektrarn, ki jih bomo postavili širom Slovenije. Z njimi bomo povezali gospodinjske odjemalce, ki želijo postati samooskrbni, a zaradi različnih razlogov ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Z vstopom v Sončno skupnost GEN-I si gospodinjski odjemalci rezervirate mesto za dolgoročni najem panelov sončnih elektrarn, namenjenih skupnostni samooskrbi. Najem vam bo zagotovil neodvisnost od nihanj cen električne energije na mednarodnih trgih, saj boste svojo porabo povezali s proizvodnjo elektrike iz skupnostnih sončnih elektrarn. Skupaj s stroškom najema panela bo vaš račun za oskrbo z električno energijo tudi do 10 odstotkov nižji, kot ga plačujete sedaj.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Skupnostne sončne elektrarne bomo postavili širom Slovenije.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Če si premislite in želite izstopiti iz skupnosti, nam to sporočite na elektrika@gen-i.si in vrnili vam bomo celoten znesek prijavnine.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Plačana prijavnina prinaša rezervacijo mesta za dolgoročni najem panelov sončnih elektrarn, ki jih bomo v prihodnje vključili v skupnostno samooskrbo. Več o plačani prijavnini si lahko preberete v Pogojih prijave v Sončno skupnost GEN-I.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne
Scroll