Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
O GEN-I / ZAPOSLITEV / SPOZNAJTE NAS

Zaposlitev

Zaposleni so naš temelj za doseganje uspehov in uresničevanje ambicioznih načrtov. Z njimi raziskujemo, razvijamo in udejanjamo inovativne poslovne modele, digitaliziramo vse ravni poslovanja in dosegamo najvišja priznanja za ugled tako v strokovni in poslovni javnosti kot med potrošniki.

Področje dela

Trgovanje

Zaradi izjemnih trgovcev smo postali in ostajamo največji trgovec z energijo v Sloveniji, globalno pa utrjujemo svojo prisotnost tudi na veleprodajnih energetskih trgih.

Inovacije

Izzivi v energetiki na področju trajnosti, zelene preobrazbe in digitalizacije predstavljajo nove priložnosti, ki jih inovativno naslavljamo in razrešujemo.

Prodaja

Pri prodaji in oblikovanju naših storitev so naše vodilo odlični odnosi s strankami in zagotavljanje brezhibne uporabniške izkušnje.

Sonce

S spodbujanjem uporabe obnovljivih virov energije utiramo pot iz fosilne v solarno dobo in vodimo Slovenijo v 100 % razogljičenje energetike.

Analitika

V podatkih se skriva vrednost, ki nam omogoča boljše odločanje. Raznolike tehnike, napredni algoritmi, nadzorovani modeli strojnega učenja med drugim najbolje opisujejo napredne analitične ekipe v GEN-I.

Informacijska tehnologija

Razvojne IT ekipe so pri nas vpete v razvoj portala za stranke, novih spletnih in mobilnih aplikacij ter digitalizacijo vseh poslovnih procesov.

Vsakdanjik na GEN-I

V Vsakdanjiku na GEN-I vam predstavljamo našo kulturo, ki jo gradimo in krepimo z različnimi korporativnimi aktivnostmi in neformalnimi druženji. V prispevkih lahko spoznate tudi naše sodelavce – kdo so, kaj počnejo in kaj jim delo na GEN-I predstavlja.

Z manj do več – odgovorna raba energije

V skupnosti »Z manj do več«, ki šteje več kot 170 sodelavcev, spodbujamo varčevanje in trajnostno razmišljanje.

>Preberite več

Finalisti izbora HR&M projekt leta 2023

V okviru HR&M konference smo bili izbrani med top finaliste izbora za HR&M projekt leta 2023 v kategoriji velikih podjetij.

>Preberite več

Postali smo ugledni delodajalec za leto 2022

Ponosni, da smo se ponovno uvrstili med TOP 10 uglednih delodajalcev, v IT kategoriji smo že drugič najuglednejši delodajalec.

>Preberite več

Certifikati

hr-ekipa-2023 zlata-nit-2022 gzs-2022 ugledni-delodajalec-2021
Scroll