Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

IT

IT ekipa GEN-I skrbi za vse ključne informacijske sisteme podjetja, ki pokrivajo več področij - trgovanje, prodajo, podatkovno  analitiko, interni korporativni sistemi in ostale naloge. Poleg tega skrbijo za brezhibno delovanje infrastrukture in programske opreme, nadrgajujejo IT sisteme, optimizirajo in postavljajo nove rešitve.

Projekti

V dinamičnem okolju, kjer je pravočasna reakcija na dogodke na trgu izjemno pomembna, pogosto prav IT rešitve omogočijo uresničitev strateških ciljev.   

V GEN-I spodbujamo raziskovanje in uporabo novih tehnologij, razvijalci in arhitekti imajo pri novih projektih pogosto proste roke pri izbiri najprimernejše tehnologije. Uporabljamo več različnih programskih jezikov -.net core, Docker, Serverless, AWS in Azure, DevOps, REST API, SQL in ostale. Sledimo trendom skozi pogoste udeležbe na izobraževanjih in konferencah, znotraj podjetja imamo skupine za navdušence različnih tehnologij, kjer sem med različnimi oddelki izmenjujemo dobre prakse.  

Profili

Iščemo osebe, ki so proaktivne, z veseljem sodelujejo pri IT projketih in, ki vam je programiranje v veselje. Sodelavce imamo razdeljene v 4 različina področja: 

  • Razvijalci programske opreme z izkušnjami z objektno orientiranim programiranjem, ki se glede na specifična znanja in zanimanja usmerijo v ožje področje.   
  • Vodje IT projektov, ki z izkušnjami na tem področju in odličnimi komunikacijskimi veščinami zagotovijo izvedbo projektnih nalog v zastavljeni časovnici. 
  • Poslovne/procesne analitike, ki jih odlikuje dobro vsebinsko poznavanje področij,razmišljanje izven okvirjev, analitični pristop in usmerjenost k izboljšavam.
  • QA sodelavce, ki jih odlikuje natančnost in vztrajnost, sodelavce za avtomatizirano testiranje pa tudi dobro poznavanje programiranja.  

Si ambiciozen/-a, željan/-a znanja in se pripravljen/-a spoprijeti z raznovrstnimi IT-jevskimi izzivi?  

Če te opišejo besede kot so prilagodljivost, odgovornost, učinkovitost, verjameš v "oblak" in si želiš delati v hibridnem delovnem okolju?  

Potem ne odlašaj in se prijavi na naša razpisana delovna mesta na IT področju, ki so ključna za nemoteno delovanje našega digitaliziranega omrežja. 

Pridruži se nam na področju IT.  

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll