Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

O GEN-I / ZAPOSLITEV / SPOZNAJTE NAS / PODROČJE DELA

Področje dela

Trgovanje

Zaradi izjemnih trgovcev smo postali in ostajamo največji trgovec z energijo v Sloveniji, globalno pa utrjujemo svojo prisotnost tudi na veleprodajnih energetskih trgih.

Inovacije

Izzivi v energetiki na področju trajnosti, zelene preobrazbe in digitalizacije predstavljajo nove priložnosti, ki jih inovativno naslavljamo in razrešujemo.

Prodaja

Pri prodaji in oblikovanju naših storitev so naše vodilo odlični odnosi s strankami in zagotavljanje brezhibne uporabniške izkušnje.

Sonce

S spodbujanjem uporabe obnovljivih virov energije utiramo pot iz fosilne v solarno dobo in vodimo Slovenijo v 100 % razogljičenje energetike.

Analitika

V podatkih se skriva vrednost, ki nam omogoča boljše odločanje. Raznolike tehnike, napredni algoritmi, nadzorovani modeli strojnega učenja med drugim najbolje opisujejo napredne analitične ekipe v GEN-I.

Informacijska tehnologija

Razvojne IT ekipe so pri nas vpete v razvoj portala za stranke, novih spletnih in mobilnih aplikacij ter digitalizacijo vseh poslovnih procesov.

Scroll