Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Trgovanje

Trgovanje je eden izmed stebrov GEN-I, saj trgujemo na mednarodnih trgih, kjer poskušamo doseči najbolj optimalne cene energije. Prisotni smo v 22 državah, trenutno obvladujemo še 16 hčerinskih družb, kar nas uvršča med vodilna energetska podjetja v regiji. Trgovanje je močno prepleteno z napredno analitiko in inovativnimi analitičnimi orodji, ki jih vseskozi razvijamo in nadgrajujemo. Delo trgovcev je dinamično, zanimivo, polno izzivov in temelječe na realnih ciljih in rezultatih. Nudi priložnost za delo na mednarodnih trgih ter hkrati omogoča razvoj in napredek na tem izjemno pomembnem področju.

Uspešno trgovanje nam omogoča predvsem odgovoren in profesionalen pristop, ki temelji na znanju ter poglobljenem razumevanju zaposlenih in energetskega trga, zaradi česar se uvrščamo med najbolj najzanesljivejše in najbolj prodorne trgovce.

gen-i-za-poslitev-trgovanje

Projekti

Biti del našega »trading floor-a« je vedno polno izzivov. Trgi se nenehno spreminjajo in razvijajo, zato moraš biti drzen/-na, da vskočiš in uživaš v divji vožnji. V ekipi trgovanja se nam velikokrat pridružijo ekonomisti in sodelavci s tehničnimi profili, ki so ambiciozni, radovedni – tisti, ki jih zanima trg, in to, kako na cene vplivajo geopolitične, ekonomske, vremenske spremenljivke, ter to, kako je trg vse bolj povezan in globalen. Verjetnost, statistika in teorija iger predstavljajo pomemben del vrednotenja trgovalnih strategij. Moto trgovcev je: »Only sure thing is probability«.

Najbolj navdihujoč projekt naših trgovcev v zadnjem času je vzpostavitev PPA pogodb, s katerimi omogočamo novim proizvodnim virom energije iz obnovljivih virov po vsem Balkanu vstop na trg, podpiramo njihovo nemoteno delovanje ter konkurenčnost in s tem zasledujemo naš cilj razogljičenja.

Profili

Naša ekipa se širi in medse vedno vabimo nove talente – izkušene trgovalce ali tiste, ki svojo kariero šele začenjajo. Pri nas svoje mesto najdejo tisti, ki so eksperti na energetskih trgih, in tudi tisti, ki so svoje izkušnje pridobili na finančnih trgih in bi te želeli prenesti v novo, še bolj vznemirljivo okolje.

Stremimo k razvoju naše ekipe, zato v svoje vrste vabimo raznolike kandidate, ki imajo željo ter motivacijo za trgovanje, so se že kdaj srečali s trgovanjem ter poznajo njegove osnove, si želijo stalnega razvoja ter rasti.

Trgovanje je dejavnost, ki sloni na emocijah, verjetnosti in nepopolnih informacijah, radi pa se pohvalimo, da je kljub temu veliko naših odločitev podprtih s podatki. Dnevno sodelujemo s službo analitike in se ukvarjamo s tem, da iz velike množice podatkov preko mnogih modelov pravočasno izluščimo tiste prave informacije, ki so nam v pomoč pri določanju strategij in odločanju.

Si želiš postati del poklica prihodnosti in se pridružiti dinamičnemu delu trgovanja?

Preveri naša prosta delovna mesta in se pridruži naši ekipi trgovcev.

Scroll